To je to što me zanima!

Našeg majstora ni laserima u Pireju nisu mogli zaustaviti...

U obje utakmice briljirao je naš kapetan i najbolji svjetski veznjak te član Real Madrida Luka Modrić. Grci jednostavno nisu imali rješenja za njega pa su posegnuli za nekim drugim metodama
Vidi originalni članak

Hrvatska nogometna reprezentacija plasirala se na Svjetsko nogometno prvenstvo 2018. godine u Rusiji nakon što je u dvomeču bila bolja od Grčke ukupnim rezultatom 4-1. U Grčkoj je odigrala 'nulu'.

U obje utakmice briljirao je naš kapetan i najbolji svjetski veznjak te član Real Madrida Luka Modrić. Bio je neiscrpan izvor svih naših napada, a veliki broj puta prekidao je protivničke. Grci jednostavno nisu imali rješenja za njega pa su posegnuli za nekim drugim metodama.

Mučki i prljavo, Luka je bio meta grčkih navijača, a osim povika s tribina dobio je i laserom u oči.

Laserom s tribine dobio je i Danijel Subašić, a niti ostali naši reprezentativci nisu bili pošteđeni. Pa ipak, niti takvim trikovima nisu mogli zaustaviti naše sjajne Vatrene i sljedeće godine ćemo gledati 'kockice' u Rusiji.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • Pivski trbuh_1988 14.11.2017.

    sreća za nas.. Što je Grčka loše ušla u prvoj utakmici, Inače bi jedanesterci odlucivali u Grčkoj,

  • DambaTheBlackMamba 13.11.2017.

    Grci isto podmukli kao njihova trofazna braća. Ali niti svi ti sramotni ne sportski pokušaji iritiranja Luke & društva s laserima njihovih navijača niti izvješene srpske zastave nas nisu mogli zaustaviti ;-)

  • 13.11.2017.

    ovo što su grčki navijači napravili laserima, to vam je ono, što to uistinu znači 12i igrač u Grčkoj, ali ne u navijačkom stilu... sramotno

Komentiraj...
Vidi sve komentare