To je to što me zanima!

Naslijedio Maleša: Marin Brbić novi je predsjednik Hajduka

Marin Brbić je na današnjoj sjednici izabran za novog predsjednika Hajduka. Na toj funkciji naslijedio je Hrvoja Maleša, a dolazi iz grupacije čiji je vlasnik J. Andabak
Vidi originalni članak

Nadzorni odbor Hajduka na današnjoj je sjednici izabrao je novog predsjednika. Riječ je o Marinu Brbiću, koji će sredinom srpnja zamijeniti Hrvoja Maleša. U navedenom razdoblju Brbića mora potvrditi Gradsko vijeće Splita, no to je samo formalnost obzirom da su vijećnici zatražili od Nadzornog odbora Hajduka da izabere Malešovog nasljednika.

- Imali smo sreću da se na natječaj prijavilo niz kvalitetnih kandidata od kojih smo izabrali onoga za kojeg mislimo da najbolje odgovara zadatku koji pred njim stoji - rekao je predsjednik NO Hajduka Josip Paladino i dodao kako je činjenica da je Brbić do sada radio u upravi 'Bluesun' grupacije čiji je vlasnik Jako Andabak, nije predstavljala okolnost koja je uzimana u obzir.

- Gospodin Brbić nam je predočio vrlo opsežan životopis iz kojeg se vidi da se radi o vrlo ozbiljnom čovjeku sa značajnim referencama za posao koji stoji pred njim, a činjenicu da je radio za gospodina Andabaka nitko nije ni spomenuo.

Paladino je otkrio i kako je bilo riječi o kreditu o 65 milijuna kuna, koji bi uskoro Hajduk trebao dobiti. 

- Stvar je u operativnoj obradi i vjerujemo da bi za 10-ak dana i taj dio priče trebao biti gotov.

Dio novca bit će upotrebljen za podmirenje duga Šibeniku i za skidanje suspenzije jer je Paladino najavio kako je već započeo pregovore sa Šibenčanima i očekuje rješenje.

Bilo je riječi i o potencijalnim pojačanjima, o kojima nije želio ništa javno reći.

- Dopustite mi da taj dio još neko vrijeme sačuvamo u tajnosti. Danas se s priprema vraća i stručni stožer s momčadi i dopustite da se s njima još jednom konzultiramo. No da vam olakšamo posao reći ću tek da smo izašli ususret treneru i odobrili mu sve ono što je tražio - zaključio je Paladino.


Idi na 24sata

Komentari 32

  • psukan 05.07.2012.

    nema tih soldi ovoga svita koji ce vas vratiti na puteve stare slave sve dok se ponovo ne okrenete svojoj dici sa mora koji ginu za bilu boju i netreba im nikakva motivacija osim biloga dresa kojega svi sa ponosom nose.Ja kao navijac Dinama volio bi da i Hajduk ,Rijeka ,Osijek budu jake i kvalitetne ekipe koje ce se boriti za vrh a ne oavko kao danas jos nije ni pocelo a Dinaomo je vec prvak pomalo dosadno

  • trollzor333 05.07.2012.

    'vazne' vijesti iz 'vazne' nogometne lige :)

  • torcidassssssss 04.07.2012.

    Tamo gdje bijela jedra morem plove u veceri plave kad stara zvona zvone tamo gdje ljudi nedjeljom na misu uvijek odlaze

Komentiraj...
Vidi sve komentare