To je to što me zanima!

Nasljednice Jelić i Kirilove za polufinale protiv domaćina...

Pritisak u Halleu bit će na domaćinu jer publika želi medalju na svom parketu. Imale su i dva dana odmora više. Hrvatskoj u prilog ne ide niti zadnji međusobni susret
Vidi originalni članak

Hrvatska ženska odbojkaška reprezentacija nakon velike pobjede nad Nizozemskom nema vremena za odmor. Već večeras slijedi velika borba za polufinale Europskog prvenstva.

Igraju protiv Njemačke u 20 sati i daleko su od uloge favorita. Pritisak u Halleu će biti na domaćinu jer publika želi medalju na svom parketu. Stručnjaci i kladionice misle da su Njemice bolje, a imale su i dva dana odmora više jer su se plasirale izravno u četvrtfinale s tri pobjede u skupini. Izgubile su samo dva seta, oba protiv Nizozemske koje su naše odbojkašice jučer pobijedile također 3-2.

Hrvatskoj u prilog ne ide niti posljednja međusobna utakmica s Njemačkom, prošle godine su ih Njemice pomele s 3-0.

- Znam da će protiv Njemačke biti još teže, dvorana će biti puna domaćih navijača, ali mi smo već navikle na takve arene i nećemo se predati – rekla je Ana Grbac, a Mia Jerkov dodala:

- Protiv Njemačke možemo igrati, trebamo samo pokazati našu pravu igru, koju do sada još nismo.

No prvotni cilj bio je samo prolaz grupe, a kada su već došle do ovdje, legitimne nasljednice Barbare Jelić i Irine Kirilove mogle bi opravdati što ih se počelo uspoređivati s legendarnom generacijom.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • tuna90 11.09.2013.

    Najljepše i najbolje su naše Hrvatice!!sretno cure

  • markus_1 11.09.2013.

    ma cure svaka ćast ako osvojite medalju ja ču vas tuširati jednu po jednu

  • MonsterSk 11.09.2013.

    AJMO CUREEEEEEE

Komentiraj...
Vidi sve komentare