To je to što me zanima!

Naslonjen na stativu: Mladen Petrić promašio je s gol linije!

Igrala se 70. minuta, a domaći su imali korner. Lopta je prenesena na drugu stativu na koju je naš reprezentativac bio naslonjen. S gol linije uspio je promašiti okvir!
Vidi originalni članak

Trener Fulhama prije par dana najavio je razgovor s Petrićem oko produživanja ugovora, koji mu istječe krajem lipnja. Mladen ove sezone nije igrao previše, ali zabio je pet golova u 21 utakmici, što mu je dovoljno da bude drugi klupski strijelac sezone, iza Berbatova. No, sinoćnja utakmica protiv Chelseaja neće mu ići u korist kada će pregovarati nove uvjete.

Naime, igrala se 70. minuta, a domaći su imali korner. Lopta je prenesena na drugu stativu na koju je hrvatski reprezentativac bio naslonjen, a mreža je bila prazna. S gol linije, znači svega pola metra, uspio je promašiti cijeli okvir! Jednostavno je loptu krivo zahvatio. I da je zabio, ne vrijedilo jer je bio u zaleđu, ali svejedno je na britanskom Eurosportu dobio ocjenu 4 od 10, najmanju od svih na terenu, upravo zbog tog promašaja.

Da je tada zabio, Fulham bi smanjio na 2-1 i možda došao do bitnog boda. U sredini su tablice, ali pet kola prije kraja imaju devet bodova iznad zone ispadanja.

Ovako je Petrića Martin Jol zamijenio 13 minuta kasnije. Bio mu je to deveti nastup od 1. minute, ali neće ga pamtiti po dobrome, iako se takvi promašaji događaju i najboljima.

Idi na 24sata

Komentari 58

  • filip grin 19.04.2013.

    naravno da je igrac takve klase to trebao pospremiti, no onaj tko tvrdi da se takvo sto dobrom nogometasu ne moze desiti, ne razumije puno ovu igru. situacija je puno nezgodnija no sto se cini. lopta dolazi iz gomile i s kratke udaljenosti. jos k tome otskace od trave (sto nije isto sto i ravna podloga). petric u tom trenutku mora instinktivno reagirati, a kod takve reakcije ishod cesto nije kakav bi pozeljeli. da je imao imalo vremena promisliti, vjerojatno bi ju pustio da sama ude u gol.

  • IvanLjeljak 19.04.2013.

    I da je zabio sudili bi mu zaleđe.

  • Ddddd_1 19.04.2013.

    ne da je promašio ,on je izgleda izbacio loptu koja je išla u gol

Komentiraj...
Vidi sve komentare