To je to što me zanima!

Nasrijev agent: Nastavljaju se naši pregovori s Arsenalom...

Želim razjasniti da nije bilo zastoja u pregovorima s "topnicima" oko produljenja ugovora i uskoro bi se opet trebali sastati s Wengerom, rekao je Nasrijev agent...
Vidi originalni članak

Alain Migliaccio, agent ponajboljeg Arsenalovog nogometaša Samira Nasrija (23) potvrdio je kako je njegov klijent prvenstveno zainteresiran za produljenje ugovora s aktualnim mu klubom s kojom ga ugovor vezuje još godinu dana.

U redove Arsenala Nasri je stigao 2008. godine iz Marseillea, a navodno je interes za njegovim dovođenjem pokazao veliki Manchester United u koji ga je osobno pozvao Patrice Evra, njegov suigrač iz francuske reprezentacije. Otočki mediji tako su pisali da je došlo do prekida pregovora na relaciji Arsenal-Nasri oko produljenja, što Migliaccio demantira.

- Želim razjasniti da nije bilo zastoja u pregovorima s "topnicima" oko produljenja ugovora i uskoro bi se opet trebali sastati s Arseneom Wengerom – rekao je Nasrijev agent za Calciomercatoweb.

- Nekoliko je klubova zainteresirano za Samira, ali nepotrebno ih je imenovati. Prije slušanja ostalih ponuda želimo razgovarati s Arsenalom.

Nasri je u prošloj sezoni odigrao 30 premierligaških utakmica i pritom zabio 10 golova. Posebice je impresionirao u prvom dijelu sezone.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • sico300 17.06.2011.

    ako Wenger proda Nasrija može se pozdraviti od sastavljanja "uspješne momčadi"...

  • crazywolf88 15.06.2011.

    pa kaj je ovo ???? vec dugo nema neki clanak kak modric ide nekam il o kranjcaru

Komentiraj...
Vidi sve komentare