To je to što me zanima!

Nastavak Bilićeve serije: Sada želim prave frajere

Neće nas prebaciti pamet, to mogu jamčiti. Svaki se dan ljestvica zahtjeva dodatno diže, kaže izbornik Slaven Bilić nakon nove pobjede
Vidi originalni članak

Jutro nakon utakmice uvijek nudi neke dodatne odgovore. Međutim, jučerašnje je nudilo samo iščekivanje, utakmica Rusa i Engleza bila je tek za nekoliko sati. Kamere, mikrofoni fokusirani na Slavena Bilića, pitanja o Europskom prvenstvu.
- Stanite malo, polako, o tome još ne želim pričati. Mogu vam samo reći da ćemo i u ostale dvije utakmice ići po pobjedu. Nećemo izgubiti na Wembleyu, u to sam sigurniji nego oni u kafiću oko 3 ujutro - rekao je Slaven Bilić, koji ima fantastičan niz, 14 utakmica, 12 pobjeda i dva remija.
- Neće nas prebaciti pamet, budite sigurni. Mi smo predugo u ovom poslu i to možemo jamčiti. Ne samo da ćemo zadržati koncentraciju, nego se ljestvica naših zahtjeva svakodnevno podiže. Nemamo tolerancije ni prema sebi, ni prema igračima. Baš smo pričali međusobno kako nam odlično ide. Ali valjda smo to i zaslužili, Bog nas je nagradio. Pogotovo igrače.
Igrali smo prijateljske utakmice sa Slovačkom, Norveškom i BiH, možda je vrijeme da se okušamo s nekom reprezentacijom iz samog svjetskog vrha.
- Da, i mi želimo vidjeti kako će to izgledati protiv pravih frajera! Samo, što su to pravi frajeri. Englezi svakako jesu, po nama, to su i Rusi. Ali, svakako bi bilo lijepo igrati protiv Francuske, Španjolske, Njemačke, Švedske, Portugala... I siguran sam da bismo se sa svima njima mogli barem ravnopravno nositi - rekao je Bilić, a pomoćnik Asanović dodao:
- I Argentina! Zašto ne bismo mogli i s Argentinom!

"BILO BI DOBRO DA SU SLOVACI PRVI ZABILI"
Bilić i svi članovi njegova stručnog stožera složili su se da je susret sa Slovačkom poslužio svrsi, da su “svi koji manje igraju zadovoljili, da su debitanti pokazali da su zaslužili biti u reprezentaciji”. A Aljoša Asanović iznio je tezu da je za potpuni uspjeh utakmice nedostajao samo vodeći gol Slovačke.
- Možda je to malo neobično, ali bilo bi zanimljivo vidjeti kako bismo se vratili da su Slovaci poveli u sedmoj minuti (pogodili stativu, nap.a.). To je bila prilika da malo gledamo kako igramo kad gubimo, a ja sam siguran da bismo i tada pobijedili, da bismo uspjeli preokrenuti rezultat - rekao je Aljoša Asanović.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare