To je to što me zanima!

Nastavak HNL-a: Poluprazne tribine, hladnoća i dva remija

U nastavku Prve hrvatske nogometne lige Lokomotiva i Osijek odigrali su utakmicu bez golova (0-0). U drugom susretu Zagreb i Šibenik igrali su 1-1 u Kranjčevićevoj
Vidi originalni članak

Na startu proljetnog dijela prvenstva, pred oko 50-ak navijača na Maksimiru, Lokomotiva i Osijek odigrali su utakmicu bez golova. Osim polarne hladnoće, igračima zasigurno nije bilo ugodno igrati na travnjaku koji jedva da nalikuje travi. Potpuno je žut što je posljedica pripreme terena za utakmicu Dinama i PAOK-a u prosincu.

Lokomotiva, koja se bori za ostanak u prvoj ligi, bila je bliže pobjedi. Bule je uzdrmao prečku, a njegov kolega Pivarić stativu. Osječani nisu imali previše prilika, a one koje su im se ukazale, promašili su. 

Vjerojatno je zanimljivije bilo u maksimirskoj loži nego na travnjaku gdje je skaut Bayerna gledao Osijekovog napadača Dinu Špehara. A nije imao baš što za vidjeti.

Zagreb vodio pa spašavao bod

U drugoj utakmici nastavka proljetnog dijela prvenstva Zagreb i Osijek u Kranjčevićevoj utakmici odigrali su 1-1. 

Ivan Krstanović zabio je već u šestoj minuti za 1-0. Do kraja prvog dijela imao je isti igrač dvije sjajne prilike za povećanje vodstva, no nije zabio. Šibenik je preuzeo inicijativu i preko Jelića zabio je za izjednačenje. Potpuno zasluženo. Krenuli su Šibenčani i po pobjedu, ali je praznu mrežu promašio Antonio Jakoliš i ostalo je 1-1.

HNL, 19. kolo:

Lokomotiva - Osijek 0-0

Zagreb - Šibenik 1-1 (Krstanović / Jelić)

Idi na 24sata

Komentari 21

  • uzvišeni2 26.02.2011.

    očekivano

  • mato13071989 26.02.2011.

    nk granicar slav.šamac-nk sikirevci igrali prijateljsku pripremnu utakmicu za 2 žnl brodsko-posavske i na utakmci bilo samo 500 gledatelja vjerojatno zbog snijega i hladnoce koja je ovih dana u slavoniji ali biti ce bolje

  • user_87449 26.02.2011.

    www.znl.hr sve informacije o zupanijskim nogometnim ligama Hrvatske

Komentiraj...
Vidi sve komentare