To je to što me zanima!

Nastavak nove ere Newcastlea: Steve Bruce više nije menadžer

Klub bi mogao preuzeti bivši trener Rome i Šahtara Paulo Fonseca, a dotad će na klupi biti Graeme Jones. Ovo je prvi potez novih vlasnika, odnosno 'Saudi Arabia Public Investment Funda'
Vidi originalni članak

Newcastle je izgubio je 3-2 od Spursa, a novi vlasnici to su samo iskoristili da maknu Stevea Brucea s pozicije menadžera i nastave s 'reorganizacijom' kluba. Možda je Bruceu malo lakše pao raskid ugovora s obzirom na nekoliko novih milijuna na računu nakon sporazumnog raskida ugovora, a novi vlasnici kluba odmah su krenuli u potragu za novim trenerom.

- Zahvalan sam svima u klubu, a posebno igračima koji su odlično radili. Bilo je tu uspona i padova, ali dali smo sve od sebe i trebali bi se ponositi s tim trenucima. Ovaj klub ima nevjerojatne navijače, a s novim vlasnikom mogu napraviti korak više. Želim im svu sreću u nastavku sezone - poručio je Bruce.

VLASNICI I SPONZORI Premiership je izglasao zabranu kojoj se protive Newcastle i City

Engleski mediji spominju kako bi klub mogao preuzeti bivši trener Rome i Šahtara Paulo Fonseca, a do potpisa ugovora s novim licem na klupi će momčad voditi Graeme Jones. Ovo je prvi od poteza novih vlasnika,  odnosno 'Saudi Arabia Public Investment Funda' na čijem je čelu saudijski princ Mohammed Bin Salman.

U zimskom prijelaznom roku možemo očekivati i nova pojačanja, a vjerojatno i neka nova lica u stručnom stožeru 'svraka'. Sad im slijedi ligaška utakmica protiv Crystal Palacea u gostima, a do sljedeće domaće utakmice trebalo bi se saznati i ime koje će ih s klupe voditi u nastavku sezone.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • Space Burek 20.10.2021.

    A Mourinho nedavno izjavio kako ima posebne osjecaje za Newcastle haha pa taj bi i mamu prodao

  • Xyster 20.10.2021.

    Krvavo zaraženih 8 milijuna, mora da je trenutno najsretniji na svijetu. Ali barem će ga uvijek u Hull Cityu voljeti.

  • BBL 20.10.2021.

    Trenutno na "slobodnom tržištu" nema puno "velikih riba". Biti će zanimljivo vidjeti izbor, vrti se nekoliko zanimljivih imena. Tko god dobio priliku imati će šansu pokazati kako se stvara klub jer ovu momčad treba izgraditi od temelja.

Komentiraj...
Vidi sve komentare