To je to što me zanima!

Nastavak slijedi već večeras u Klagenfurtu: Joel, lakše malo

'Medvjedi' su u Ledenoj izgubili 4-0, ali su bili pobjednici u šakačkom obračunu. Gube 1-0 u seriji i izgube li drugu utakmicu, šanse za prolazak bit će vrlo male
Vidi originalni članak

Hoćeš li ili nećeš, pitao je pristojno Joel Prpic suparnika. Ovaj je odgovorio “može” i tako je počela makljaža stoljeća u Ledenoj dvorani Doma sportova.

- Morali smo stati jedni uz druge. Izgubili jesmo, ali u Ledenoj nas nitko neće pretući - rekao je “lički div”, koji je jedva dočekao obračun na ledu.

I mirni Frank Banham potpuno je izgubio kontrolu. Laktom je razbio arkadu suparniku i pokrenuo šakanje. Bez njih dvojice, koje je vodstvo lige jučer suspendiralo, Medveščak je u nezavidnoj poziciji jer mora dobiti barem jednu utakmicu u Klagenfurtu želi li igrati finale.Sad je KAC favorit za prolazak.

- Zadnji put izbacili su me u juniorima. Ali to je doigravanje, emocije su snažne. Posljedice su ipak teške za nas. Da ponovno počne tučnjava, bio bih puno pametniji - rekao je Banham.

Nema Prpica

Prpic u zadnje vrijeme igra fantastično, no pretjerao je u tučnjavi, pa su ga suspendirali. Ne može igrati danas u Klagenfurtu

Chiodo je u boljoj formi od Kristana

Druga utakmica je večeras u 19.15 sati u Klagenfurtu. “Medvjedi” gube 1-0 u seriji i izgube li drugu utakmicu, šanse za prolazak bit će male. KAC ih u regularnom dijelu niti jednom nije dobio ove sezone, no promijenili su trenera i proigrali. Golman Chiodo je, čini se, u boljoj formi od Roberta Kristana.

Idi na 24sata

Komentari 36

  • šmido 08.03.2012.

    hranite medvjede isključivo tirolskom

  • sakyosijek 08.03.2012.

    to se zove ostavit srce na ledu!svaka cast deckima,i da izgube opet su bolji sportasi od onih nasih nogometasa i njima slicnih

  • Jesam 08.03.2012.

    Ajmo medvjedi danas, u boj!

Komentiraj...
Vidi sve komentare