To je to što me zanima!

Rusi napali engleske navijače, policija opet bacila suzavac...

Dan uoči njihove međusobne utakmice na Europskom prvenstvu u Marseilleu, ruski navijači napali su engleske. Policija je drugi dan u nizu imala pune ruke posla
Vidi originalni članak

Marseille ne miruje, kaos od sinoć se nastavio, a francuska policija drugi dan zaredom ima posla s huliganskim obračunima u kojima se zasad kao konstanta izdvajaju Englezi.

Prvo su gosti s Otoka izazivali lokalno stanovništvo u gradu, a drugi dan Rusi željni dokazivanja napali su engleske navijače i oteli im zastave. Bilo je tu krvi i razbijenih glava, kao i preuređenih lokala u centru grada.

Francuska policija ponovno je morala upotrijebiti suzavac, a dok je smirivala obračun između Engleza i Rusa, situaciju su iskoristili lokalni navijači iz jedne od frakcije Marseilleovih ultrasa pa su i oni napali engleske navijače. 

Uglavnom, kaos. No čini se kako je to tek početak.

Iz navijačkih krugova, razbijačina u petak navečer bila je u izravnoj vezi s dolaskom ruskih huligana, navijača Lokomotiva iz Moskve. Na dan utakmice Engleske i Rusije stižu i navijači CSKA, Zenita, Spartaka i Dinama, a neki od njih se već nalaze u Francuskoj i samo čekaju trenutak za okršaj s Englezima.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • biberrr 11.06.2016.

    To je pravi kaos u Marseju,grad pun divljih Arapa,a igraju Rusi i Englezi,poznati po najluđim huliganima. Ne zna se tko koga mlati i napada,težak je policijski kruh ovih dana u Marseju.

  • volimpršut 11.06.2016.

    hahah Englezi,na otoku ne smijnu više raditi pizd.. zato rade van otoka,nikad ne miruju!

  • jack07 11.06.2016.

    Samo jako!

Komentiraj...
Vidi sve komentare