To je to što me zanima!

Nastavlja se potop WBA: Bilić u četiri kola još ne zna za pobjedu

Bilić je i prije sezone naglasio da se s ovakvom politikom poslovanja neće moći napraviti puno. Izborio je promociju u Premier ligu, klubu donio 200 milijuna eura, a za potrebna pojačanja dobio svega 30-ak
Vidi originalni članak

Nogometaši West Bromwich Albiona izgubili su 2-0 na gostovanju kod Southamptona u 4. kolu Premier lige. Izabranici Slavena Bilića još jednom su pokazali slabu igru pa niti nakon četiri odigrana kola ne znaju za pobjedu.

POGLEDAJTE VIDEO: WBA slavi ulazak u Premier ligu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Southampton je izdominirao prvo poluvrijeme i bolju igru okrunio golom u 41. minuti. Strijelac je bio Djenepo. Sjajno se riješio čuvara, namjestio na ljevicu i s 15-ak metara neobranjivo pogodio pored Johnstonea. Od WBA praktički ništa nismo vidjeli u prvom poluvremenu.

Što god je Bilić rekao igračima na poluvremenu urodilo je plodom jer je WBA bolje zaigrao u nastavku. Stvorio je tri šanse prije nego je stigao šok. Prva poštena akcija Southamptona u drugom dijelu dovela je do pogotka. Prošetali su se igrači domaćina kroz obranu gostujućih, stigla je povratna lopta na koju je naletio Romeu i sjajnim volejem pogodio za nedostižnu prednost od 2-0 u 69. minuti.

Filip Krovinović dobio je šansu od 64. minute i odigrao je susret do kraja, no nije uspio pomoći Bilićevim izabranicima da ugrabe barem bod.

Bilić je i prije sezone naglasio da se s ovakvom politikom poslovanja neće moći napraviti puno. Izborio je promociju u Premier ligu, klubu donio ogromnu zaradu od 200 milijuna eura pa za transfere dobio svega 30-ak milijuna eura. Istaknuo je da su mu potrebna pojačanja kako bi bio konkurentan.

Klub je uspio dovesti Krovinovića, koji je bio velika Bilićeva želja, no ako se neke stvari ubrzo ne poslože i WBA ne krene osvajati bodove, realno je da će se Bilić boriti za ostanak u ligi, kao što su engleski analitičari predviđali uoči početka sezone.

WBA se nalazi na 17. mjestu sa samo jednim bodom iz četiri kola i to iz lude utakmice s Chelseajem 3-3 kada je imao prednost od 3-0 pa sve ispustio. Bilićevi nogometaši drugu utakmicu zaredom nisu uspjeli postići gol.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • VOLBEAT 03.11.2020.

    Očajna igra jučer, a nije ni čudo pošto imaju Championship ekipu. To jednostavno ne prolazi u PL. Da su gazde bile prave i ambiciozne, trebale su mu dati veći budžet od 20 mil GBP (a dobili 200). Plus, neki dan su prodali važnog braniča, što je dodatno uzdrmalo Bilića i ekipu, očito im je želja vratiti se u Champ.

  • 05.10.2020.

    Ajde hajduk te zove😂😂😂

  • Lile Mlađi 04.10.2020.

    Bilića po ovim komentarima triba razapeti,hrvatski jal neprocijenjiv,ni bolji ni lošiji od mnogih trenera,triba i ekipa biti posložena,uspjeh je ući u Premier ligu a dalje kako bude

Komentiraj...
Vidi sve komentare