To je to što me zanima!

Nate Diaz opet 'briljira': Doping kontrolu dočekao s - džointom!

Ovaj čovjek mi ne želi izaći iz kuće jer mu nisam dao dovoljno pišaline. Samo ga ona zanima. Za**bavam se s USADA-om već drugi. Dođi za šest sati dat ću ti koliko treba, govorio je vidno 'napušeni' Diaz
Vidi originalni članak

Borba Khamzata Chimaeva (28, 11-0) i Natea Diaza (37, 20-13) na rasporedu je 10. rujna u Las Vegasu, a američkom je borcu uoči spektakla na vrata pokucala antidopinška kontrola. Diaz ju je dočekao s džointom u ustima!

- Ovaj čovjek mi ne želi izaći iz kuće jer mu nisam dao dovoljno pišaline. Samo ga ona zanima. Za**bavam se s USADA-om već drugi. Dođi za šest sati dat ću ti koliko treba - kazao je u javljanju uživo na Instagramu vidno 'napušeni' Diaz.

Ipak, ukoliko u tijelu Diaza ne bude pronađene zabranjene supstance on neće imati baš nikakvih problema budući da je uživanje u marihuani dopušteno UFC borcima, naravno ako tako nalažu i zakoni države u kojoj se nalaze, žive, treniraju...

OGLASIO SE NA FACEBOOKU U Njemačkoj uhićen hrvatski glumac: Optužili su me da sam prodao 100 kg trave. Nevin sam

Dugo je marihuana u sportu bila 'kriminalizirana', a najveći zaokret dogodio se 2015. kada je borba između Nicka Diaza i Andersona Silve proglašena 'no contestom' budući da je Diaz 'pao' na kanabis, a Silva na anaboličke steroide. Brazilac je za to dobio godinu dana suspenzije, Diaz čak pet (!?), a neki su zahtijevali i doživotnu zabranu. Iako je dokazano da kanabis ne može poboljšati performans, dok steroidi to itekako mogu.

Nate Diaz posljednji je put u kavezu bio prije više od godinu dana kada je izgubio od Edwardsa, dok je neporaženi Chimaev posljednju borbu odradio prije nekoliko mjeseci protiv Burnsa i krupnim koracima korača prema tituli u UFC-ovoj velter kategoriji. Trenutačno ju drži Edwards, koji je prije samo nekoliko dana brutalno nokautirao Usmana.

POGLEDAJTE BRUTALAN NOKAUT VIDEO Edwards šokirao Usmana high kickom i oduzeo mu pojas

 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Demokracija nasa 27.08.2022.

    Ovo mogu sa sigurnosu reci da to nije djoint, cak sto vise mislim da je kubanka, samo radi nacina na koji pusi ili zato sto se kubanka na taj nacin i pusi jer dim se samo ispuse iz usta, dok je kod djointa potpuno drugacije.

  • pametnijiodtebe 27.08.2022.

    Ne znam ni zasto provjeravaju Diaza, covjek je ljudska vreca za napucavanje

  • NIKE 27.08.2022.

    To bi najpoštenije bilo kada bi dali svima priliku da se špricaju i udaraj miško. Ovako jedan Jon Jones smiju biti na nedopuštenim suspstancama u odnosu na svoju konkurenciju jer eto on je marketinški isplativ tip svojoj organizaciji.

Komentiraj...
Vidi sve komentare