To je to što me zanima!

Natko Zrnčić-Dim: Na Sljemenu bez pjenušca

Natko Zrnčić Dim “trpi” nevjerojatan pritisak nakon Val d’Iserea. Naš 21-godišnji skijaš sad pokušava "spustiti loptu na zemlju"
Vidi originalni članak

Gospodin mi je jučer prišao i rekao da bih trebao, pošto sam u Val d’Isereu bio treći, pobijediti na Sljemenu. Ili u najmanju ruku nek’ budem na postolju, haha. Istina je to da slalom moram još mnogo trenirati, izjavio je Natko Zrnčić Dim u srijedu u Kristalnoj dvorani hotela Westin.
Prolijevanje pjenušca u Val d’Isereu Natko će dugo pamtiti.
- To ti je nešto kao u Formuli 1.  Mnogo njih sad očekuje da ću ga prolijevati i po Sljemenu, ali imat ću visok startni broj pa bi me plasman u drugu vožnju oduševio - rekao je 21-godišnji Natko.
Naš najbolji skijaš Ivica Kostelić jučer je “isprobao” Sljeme.
- Trenirao sam, staza je jako dobra. Uzbuđenje raste svakim danom i jedva čekamo početak utrke - zaključio je bivši slalomski prvak.
Gradonačelnik Bandić i u Westinu je podsjetio na davnu “viziju”.
- Dok smo Ante Kostelić, Janica i ja sadili boreke po Sljemenu 2000. godine, predvidjeli smo da će Zagreb  za nekoliko godina dobiti utrku. Svi su se tad smijali - zaključio je Bandić.

JANICA SKIJA PROTIV ALBERTA TOMBE?
Janica, Tomba i Stenmark neke su od zvijezda koje će nastupiti na humanitarnoj utrci. Janica i Tomba neće se moći sresti prije polufinala.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare