To je to što me zanima!

Nauljeni olimpijac iz egzotične zemlje se vratio i ponovno je hit

Odrastao je s roditeljima i šestoro braće i sestara u jednosobnoj kući koja je nastradala u tropskoj oluji. Od tada podiže svijest o globalnom zatopljenju i iznimno je aktivni humanitarac
Vidi originalni članak

Pita Taufatofua zapeo je za oko ljudima diljem svijeta kada se polugol i nauljen pojavio na otvaranju Olimpijskih igara u Riju prije pet godina. Sada je ponovno dospio u središte pažnje, nauljen i tradicionalnoj nošnji Tonge pojavio se na svečanoj ceremoniji otvaranja Olimpijskih igara u Tokiju.

Ovaj Tonganac će ponovno nastupiti u taekwondou dok je prije tri godine u Pyeongchangu nastupao u skijaškom trčanju. I tada je priredio show samo što tada nije toliko zamijećen.

A osim što se bavi vrhunskim sportom, što je predstavnik svoje egzotične zemlje na velikoj smotri kao što su Olimpijske igre, Taufatofua se bavi i humanitarnim radom. Pomaže beskućnicima posebno djeci koja su ostala bez doma te ih priprema za samostalan život.

Odrastao je s roditeljima i šestoro braće i sestara u jednosobnoj kući koja je nastradala u tropskoj oluji. Od tada podiže svijest o globalnom zatopljenju i iznimno je aktivan na humanitarnom području.

Također, diplomirani je inženjer i bavi se modelingom.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • Slava Maltar 28.07.2021.

    Tip je zgodan i plemenit a vi muški zavidni - ajte na pivicu!

  • NEUNIŠTIVI erickblack IMUN NA ARMINE 24.07.2021.

    Te pacifičke države po mentalitetu su još daleko od civilizacije

  • 24.07.2021.

    Lijepo, lijepo, kaj je je. Sad budu opet maloumni na zadnje noge se dignuli. Bolje nauljen nego zauljen.

Komentiraj...
Vidi sve komentare