To je to što me zanima!

Navala! Armadin Bijeli brod rasprodan u rekordnom roku

Na trajektu Zadar više nema mjesta. Armada je popunila svih 1000 mjesta na brodu koji će navijače Rijeke u subotu prevoziti do Splita na derbi s Hajdukom
Vidi originalni članak

Mjesta na Bijelom brodu više nema! Armada je u rekordnom roku popunila svih 1000 mjesta na trajektu Zadar koji će navijače vodeće momčadi Prve HNL odvesti na subotnji derbi s Hajdukom. Svi oni koji još nisu osigurali prijevoz do Splita za to će se sada morati pobrinuti u vlastitom aranžmanu.

Ulaznice će se, kako javlja Novi list, prodavati naknadno, a maksimalna cijena je 40 kuna. Hajduk je Rijeci prepustio 1245 ulaznica za Poljud, a u prodaji ih je još tek 200-tinjak.

S obzirom na izrazito malo vremena za organizaciju putovanja trajektom, mnogi su oko kluba s Rujevice bili skeptični kada je osvanula ideja s unajmljivanjem trajekta Zadar. Neki nisu vjerovali da će uspjeti napuniti trajekt, no opasno su se prevarili. 

U samo dan i pol trajekt je rasprodan i Rijeka će na Poljudu imati glasnu podršku svojih navijača. Povratak s derbija zakazan je za nedjelju rano ujutro.

Idi na 24sata

Komentari 86

  • Zagreb_One_And_Only 08.03.2017.

    Rijecani,..... natrpajte te klosare u subotu . Zelim ih na koljenima ! A mi cemo u nasim tekmama vidjeti tko je bolji.

  • kiva1234 08.03.2017.

    Hahahaha ja radim na jadroliniji i bio sam radio na tom doticnome brodu...Cijeli brod je pun tovara bogami nece im biti lako... od 70 clanova posade njih 50 tovara hahah

  • -mingo 07.03.2017.

    Hajduk u nikad težoj situaciji. Ako pobjede, rade za Dinamo a, ako izgube rade za Rijeku. Sve jedno naći će izgovor a, krivac je normalno Dinamo, HNS, Šuker, suci.

Komentiraj...
Vidi sve komentare