To je to što me zanima!

Srbi su promijenili dvoranu, igra se pred 20.000 navijača

Dvorana koja može primiti oko 18 tisuća gledatelja će sigurno biti puna, no to nije ništa novo za Kauboje. Bit će to repriza polufinala Europskog prvenstva 2012. kada je Srbija bila domaćin, a tada su nas pobijedili...
Vidi originalni članak

Hrvatska i Srbija trebali su u četvrtak igrati u Pionir areni u sklopu kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2020., no srpski rukometni savez je samo dva dana prije odlučio prebaciti utakmicu u velebnu Arenu Štark! Savez je promijenio dvoranu jer samo dan poslije u Pioniru igraju Crvena Zvezda i Budućnost prvu utakmicu finala ABA lige.

Dvorana koja može primiti oko 18 tisuća gledatelja će sigurno biti puna, no to nije ništa novo za Kauboje. Bit će to repriza polufinala Europskog prvenstva 2012. kada je Srbija bila domaćin, a tada su nas pobijedili 26-22 u nevjerojatno neprijateljskoj atmosferi. Slični su uvjeti nas očekuju i u četvrtak, no naši igrači su već navikli na te stvari.

Srpski rukometni savez je odlučio i nagraditi navijače s besplatnim ulaznicama. 

Hrvatska je nakon dva kola prva na tablici sa stopostotnim učinkom nakon pobjeda protiv Švicarske i Belgije, a Srbi su remizirali s Belgijom i izgubili od Švicarske. 

Kauboji i Orlovi su tijekom povijesti igrali 11 puta, a naši rukometaši su šest puta pobijedili, četiri puta izgubili i jednom smo remizirali, a to je bilo na Svjetskom prvenstvu u Švedskoj 2011. godine kada je Domagoj Duvnjak promašio zicer u zadnjim sekundama za pobjedu. Posljednji put su nas Srbi pobijedili upravo na Euru 2012., a od tada su Kauboji zaredali četiri pobjede, od čega je zadnja bila na Europskom prvenstvu u Hrvatskoj prošle godine.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • Ivica Jakić Cule 10.04.2019.

    Ma mogu igrati u dvorani sa 120 tisuća što im to vrijedi.. Ishod će biti isti, gaženje Srbije u pol beograda sa hendikepom

  • rođo101 09.04.2019.

    Bit će to repriza polufinala Europskog prvenstva 2012. kada je Srbija bila domaćin, a tada su nas pobijedili... kako nitko ne kaže da smo tada izgubili pod jako jako čudnim okolnostima koje su se dogodile u poluvremenu,a to su samo dvije opcije ili smo bili primorani izgubiut ili je gobac & co prodao utakmicu drugog opravdanja nema za onaj poraz.

  • 09.04.2019.

    Bezplatno ??? Hahaaaahaaaaaa eeeeh moji svrbi, bili i ostali zaostali u glavi !!!!!! Jadni vi do Vijeka !!!! Sve ostali se Razumije !!!! Daljni komentar nije potreban !!!!! Svim Normalnim !!!! Niti a ni b !!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare