To je to što me zanima!

Navas ne ide nigdje, potpisao novi ugovor s Realom do 2021.

Prema saznanjima Marce, Kostarikanac Keylor Navas ostat će vjeran madridskom Realu. Iako je s gola maknuo Thibaut Courtois, Navas neće tražiti novi klub već će se boriti za svoje mjesto u prvih 11
Vidi originalni članak

Spominjao se odlazak u Arsenal, ali izgleda kako će na golu 'topnika' još uvijek biti Bernd Leno jer je Keylor Navas produžio ugovor s Real Madridom.

Kako prenosi Marca, 32-godišnji je golman produžio ugovor s 'kraljevskim' klubom sve do 2021. jer smatra da opet može postati prvi izbor. Dolaskom Thibauta Courtoisa iz Chelseaja odlični je Kostarikanac pao u drugi plan, ali izgleda da ga to ne smeta previše.

 

O svemu se oglasio i trener londonskog kluba Unai Emery koji je demantirao navode o dovođenju Navasa u Arsenal.

- Nikad nismo razgovarali o kupnji Navasa, zadovoljni smo s trojicom vratara koje imamo - završio je Emery.

Podsjetimo, Navas je ove sezone u dresu Reala odigrao 8 utakmica i primio isto toliko golova.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • real777 03.01.2019.

    Ovaj real stvarno nema postovanja prema svojim igracima, razumijem da trener odlucuje ali koliko igraca i to odlicnih je tamo trunulo... nikada necu zaboraviti da je arbeloa uz duzno postovanje njegovoj karijeri dobio bolji ispracaj od jednog ikera koji je disao za real stvarno sramota

  • NIKE 03.01.2019.

    Čovjek stvarno gine za Real Madrid i žao mi ga je, ako bi gledali klupska natjecanja, ulazi u top 5 golmana svijeta. Također razumijem i stranu Real Madrida koji se okreće mlađem, a isto tako vrlo kvalitetnom golmanu.

  • blokirani_lovac 03.01.2019.

    A novinari danima pisu i pisu i pisu i pisu.......

Komentiraj...
Vidi sve komentare