To je to što me zanima!

Navijač Cityja ranije izašao sa stadiona, rastužio ga reporter

Neobična situacija dogodila se nakon četvrtfinalne utakmice između Manchester Cityja i Tottenhama (4-3). Sterling je zabio gol u sučevoj nadoknadi, a ovaj je navijač izašao sa stadiona kako bi izbjegao gužvu...
Vidi originalni članak

Razočaran? Pa pobijedili smo i prošli, rekao je navijač Cityja televizijskom reporteru nakon utakmice. Ostao je šokiran kad je saznao da je VAR poništio Sterlingov gol i tako je Tottenham prošao u polufinale. 

Pep Guardiola ipak nije osoba koja je najduže slavila prolaz 'građana'. Trener domaćih bio je uvjeren da je gol regularan pa je ludo slavio, ali ubrzo je završio na koljenima. Ovaj je navijač dobrih desetak minuta maštao o mogućem europskom uspjehu Cityja, ali i njemu su srušeni snovi. Doduše, njemu je u mislima polufinale bilo koju minutu više. 

Ona izlizana rečenica da se 'utakmica' igra dok sudac ne sudi kraj' i ovaj je put pokazala svoju čar, a razočarani navijač morat će razmisliti hoće li sljedeći put izbjegavati gužvu.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • Roberto Barcello 19.04.2019.

    Ja kad sam na Camp Nou,ostajem među zadnjima,izlazim sa stadiona tek kad krenu redari tjerat da se mora izaći van! A bio sam na 20-etak tekmi! Ali i na ostalim stadionima nisam nikad ranije napuštao stadion bio to Maksimir ili neki drugi .

  • donMario7 19.04.2019.

    U jednoj takvoj utakmici ti ekipa zabije u zadnjoj minuti gol i ti odlazis sa stadiona. Nisi ti nikakav navijac !

  • jasamtajsam007 19.04.2019.

    Izbjego je i polufinale hahaha

Komentiraj...
Vidi sve komentare