To je to što me zanima!

Navijač glavom u glavu udario trenera Sheffielda: Jedan idiot uništio je veliku nogometnu noć

Čestitam Nottinghamu i želim im sreću u finalu. Ovaj incident neće umanjiti moj respekt prema navijačima Foresta, rekao je nakon incidenta Billy Sharp
Vidi originalni članak

Nogometašima Sheffield Uniteda već je bilo dovoljno teško što su izgubili od Nottingham Foresta s 3-2 nakon raspucavanja penala u polufinalu doigravanja za ulazak u Premiership, a bivši nogometaš Foresta koji je sad na klubi Sheffielda Billy Sharp dobio je udarac u glavu nakon što su navijači utrčali na teren.

Navijač u žutoj jakni sjurio se prema Sharpu i udario ga glavom u glavu nakon čega je trener Sheffielda završio na travnjaku. Odmah mu je potekla krv, a bio je poprilično ljut nakon toga. 

- Jedan idiot uništio je nevjerojatnu nogometnu noć. Čestitam Nottinghamu i želim im sreću u finalu. Ovaj incident neće umanjiti moj respekt prema navijačima Foresta - napisao je u objavi trener Sheffielda nakon incidenta.

Napadač na Sharpa je uhićen, a policija je pokrenula istragu. Finale doigravanja za ulazak u Premiership na rasporedu je 29. svibnja u 17 sati i 30 minuta, a Huddersfield i Nottingham Forest borit će se za plasman u elitni rang hrvatskog nogometa.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • legenda007 18.05.2022.

    Hrvatskog nogometa? ... copy paste prelose...

Komentiraj...
Vidi sve komentare