To je to što me zanima!

Navijač Hrvatske upao u teren u Rigi, spašavao ga je - izbornik! 'Bili su grubi prema njemu...'

Ovaj čovjek je ušao u teren pa su zaštitari bili prema njemu grubi. Pokušali smo ga nekako izvući iz te situacije, kazao je Zlatko Dalić o incidentu na travnjaku
Vidi originalni članak

Uz manje incidente poput bacanja čaše koja je umalo pogodila Joška Gvardiola i bacanja nekoliko kanti za smeće, zbog čega su u finišu utakmice pred dio tribine s hrvatskim navijačima u Rigi stigli i latvijski specijalci, utakmica Latvije i Hrvatske u kvalifikacijama za Euro imala je i jednog nepozvanog gosta na terenu.

Navijač u šilterici, crnoj jakni i trapericama, ogrnut hrvatskom zastavom na kojoj je pisalo "Tomislavgrad", uletio je na travnjak, nakon čega ga je jedan zaštitar prizemljio, a u pratnji još jednoga ispratio s terena. Sve je to pratio i izbornik Zlatko Dalić koji se uključio i pokušao mu pomoći.

- Svaka čast tim dečkima koji su došli ovdje u Rigu na ovo hladno vrijeme. Ne znam koliko ih je bilo, negdje dvije tisuće. To je ono što mi trebamo. Ovaj čovjek je ušao u teren pa su zaštitari bili prema njemu grubi. Pokušali smo ga nekako izvući iz te situacije - rekao je izbornik za Novu TV.

Idi na 24sata

Komentari 121

  • blatobran555 19.11.2023.

    Dobro kaj je s glavom?

  • Joza Prezaduzeni 19.11.2023.

    Obicno zastitari ovakvima citaju pod uvce Ivicu i Maricu .Neznam sta je bilo ovima?

  • Jopazg 19.11.2023.

    Vec smo vidjeli utrcavanja na teren,cak i golaca,muskih i zenskih. Ovaj vjerovatno malo popio pa je odmah huligan. Nije bacao predmete u teren niti gadjao nekoga bengalkom. To i je posao redarske sluzbe,da uhvate takvoga i predaju policiji a ne da ga polome. Tko od nas nije ucinio nesto ludo u zivotu?

Komentiraj...
Vidi sve komentare