To je to što me zanima!

Navijač rasplakao japanskog golmana šalama o tsunamiju

Navijač je uvredljivim povicima uspio rasplakati japanskog golmana na vratima belgijskog Liersa koji je u suzama napustio teren, pogođen neukusnom šalom
Vidi originalni članak

Utakmica belgijskog nogometnog prvenstva prekinuta je na nekoliko minuta nakon što je jedan gostujući navijač provocirao japanskog golmana momčadi Liersa, Eijija Kawashimu, uzvicima "Kawashima-Fukushima".

Sudac utakmice između Liersa SK i Beerschota prekinuo je utakmicu na nekoliko minuta zbog "idiotskih" uzvika jednog od gostujućih navijača. Navijač je ime golmana Kawashime u svojim uzvicima povezivao s nazivom grada u Japanu (Fukushima) koji je ove godine u ožujku zadesila nuklearna, te prirodna katastrofa. Japanski vratar napustio je teren u suzama govoreći da može oprostiti mnoge uvrede, ali ne i ovu.

- Ismijavati se onome što se dogodilo u Fukushimi nije ni najmanje smiješno. Neoprostivo je – rekao je vratar Liersa Kawashima.

Potres, a nakon njega i tsunami, pogodio je japanski grad Fukushimu u ožujku ove godine nakon čega je nuklearka Dai-ichi počela ispuštati radioaktivni otrov. Više 20.000 ljudi smatra se mrtvim ili nestalima, a nešto manje od 100.000 moralo je biti evakuirano zbog radijacije.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • torcida_dinamo 21.08.2011.

    kAwAsHiMa FuKuShImA

  • GOLI_OTOK 21.08.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • robac19 21.08.2011.

    bice to neki rodjeni viko na privremenom radu u belgiji haha.......

Komentiraj...
Vidi sve komentare