To je to što me zanima!

Navijač Reala dao bogatstvo da bi gledao kako Messi diže dres

Messi je zabio pobjednički gol za 3-2 i nakon toga pojurio prema tribini gdje su bili smješteni Realovi navijači. Argentinac je, pomalo provokatorski, dres podigao prema realovcima
Vidi originalni članak

Cijene karata za El Clasico bile su prilično skupe. Jednom kad su sve bile rasprodane i kada su počele dosezati cijene od nekoliko tisuća eura, navijači su na crnom tržištu plaćali ogoman novac da bi gledali derbi. Pogotovo oni u prvim redovima.

Tako je jedan navijač Reala platio pravo malo bogatstvo da bi gledao kako Leo Messi podiže dres Barcelone u Realovu hramu nogometa. Točno ispred njega.

Jer Messi je upravo na tom golu zabio pobjednički gol za 3-2 i nakon toga pojurio prema tribini gdje su bili smješteni Realovi navijači. Argentinac je, pomalo prvokatorski, nakon završetka slavlja sa suigračima podigao dres prema realovcima kao da im je htio poručiti "opet sam vam zabio".

Navijači su počeli gađati Barcine igrače raznim predmetima, a Messi je na kraju dobio žuti karton zbog skidanja dresa.

 

Idi na 24sata

Komentari 48

  • simunicevdom 24.04.2017.

    Pomalo porovociro ma ne samo malo ovo je ne sportsko ponasanje za ovo mu treba dati zutu i plus zutu za skidanje. I da ne ispadne da samo mislim za mesija ne nego za svakog igraca na planeti. Niko mu na brani da se veseli i pravi koreografije a ovo nije mala nego samo cista provokacija.

  • ivan295 24.04.2017.

    Pa ronaldo moze messiju samo kopacke cistit messi je god of footbal pravi umjetnik ronaldo naspram messija cista nulaaaa

  • jiu_jitsu 24.04.2017.

    Kako vi ono kažete Hobit, Hobit vas je doveo u red!haha

Komentiraj...
Vidi sve komentare