To je to što me zanima!

Navijač se prijavio u bolnicu da bi mogao gledati svoj Juventus

Budući da je Crotone ušao ove sezone prvi put u povijesti u Serie A, interes za ovom utakmicom bio je ogroman. Jedan gostujući navijač nije uspio nabaviti kartu za utakmicu pa se odlučio prijaviti u - bolnicu
Vidi originalni članak

Utakmica između Crotonea i Juventusa odigrana je danas na stadionu Ezio Scida u Calabriji i slavio je aktualni prvak 0-2 golovima Mandžukića i Higuaina.

Budući da je bivši klub našeg trenera Ivana Jurića ušao ove sezone prvi put u povijesti u Serie A, interes za ovom utakmicom bio je ogroman. Jedan gostujući navijač nije uspio nabaviti kartu za utakmicu pa se odlučio prijaviti u - bolnicu!

Tako je, dobro ste pročitali. Veliki fan 'stare dame' stigao je na pregled u nadi da će ga hospitalizirati jer bi tada on kroz prozor bolnice mogao gledati utakmicu bez problema. Bolnica je smještena u blizini stadiona i iz nje se vidi cijeli travnjak.

Idealan pogled.

No, ideja mu nije prošla pa su ga poslali doma jer je s njim bilo sve u redu.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • svi-smo-isti 09.02.2017.

    U svijetu se rade ovakve stvari kad volis klub. Kod nas kad volis klub, palis bangalke i bacas na igrace, trgas stolice, h.ebes mater svima, randaliras na sve moguce nacine.

  • strmi007 09.02.2017.

    Svaka čast!!

  • Joker123 09.02.2017.

    To je ljubav prema klubu

Komentiraj...
Vidi sve komentare