To je to što me zanima!

Navijače ne zanimaju Kijevljani nego obračun Joséa i Hazarda

Dok ne nauči igrati obranu, neće ni biti u sastavu, rekao je José Mourinho o Hazardu. Portugalac želi da Eden juri i u obrani, po uzoru na Williana i Pedra...
Vidi originalni članak

Engleski mediji natječu se u tome kako će zvati Edena Hazarda. Jedni mu tepaju da je drugi Juan Mata, a drugi da je treći Joe Cole.

Uoči današnjega gostovanja u Kijevu, José Mourinho kritizirao je igrača u kojeg se do jučer kleo. Baš kao što je to bilo i s prvom dvojicom. “Plavi” su loše otvorili sezonu, a Portugalac je za sve okrivio Hazarda.

- Što nam vrijedi njegov napadački talent ako nemamo loptu - objasnio je Mourinho, koji traži od Hazarda da juri i u obrani, po uzoru na Williana i Pedra.

Kad već napad na Hazarda stiže iz Chelseaja, obrana je stigla iz Uniteda.

- Kad gubite, uvijek su kreativni igrači glavni krivci - rekao je Juan Mata, koji ne misli da José izvlači najbolje iz svojih igrača.

- Za United sam zabio koliko i za Chelsea, ali u 30 utakmica manje - dodao je Mata još malo vatre u sukob koji teško može dobro završiti za navijače Chelseaja.

Pogotovo ako Domagoj Vida i Dinamo nastave s domaćim europskim nizom neporaženosti koji traje već dugih 20 mjeseci.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • 20.10.2015.

    prvo ga je izdizao do nebesa, a sada ga gazi nogama...

  • CFC17 20.10.2015.

    Volio sam Moua, ali mislim da bi bilo vrijeme da ode iz Chelsea. Mislio sam da ce biti super kad se vrati, ali nije bas puno toga dobroga donio. Chelsea bi ovako i onako osvojio PL i bez njega.

  • El Tractor 20.10.2015.

    Mourinhu je najlakše uperiti prstom u nekoga i optužiti ga da ne valja, lani je za tog istog igrača govorio da je bolji nego Messi i Ronaldo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare