To je to što me zanima!

Navijači AIK-a kamenovali bus s bugarskim igračima

Osim predsjednika Levskog stradali su i klupski glasnogovornik i maser koji su pogođeni. Dvojica nogometaša zadobila su lakše ozljede, porezotine
Vidi originalni članak

Autobus koji je prevozio nogometaše sofijskog Levskog nakon gostovanja kod AIK-a iz Solne (prva utakmica doigravanja za plasman u skupine Europa lige, 0-0) kamenovan je od navijača švedske momčadi. Huligani u redovima AIK-ovih poklonika odlučili su se obračunati s nogometašima u prijevoznom sredstvu bugarskoga kluba kojeg su zasuli kamenjem i bocama poslije završetka susreta u Švedskoj. Pritom su se sukobili i s policijskim snagama. Predsjednik Levskog Todor Batko pogođen je bocom.
- Šokiran sam. Švedska je civilizirana zemlja, a ovakve scene su nedopustive. Bio sam u mnogim državama svijeta, ali ovakvo što nigdje i nikada nisam doživio. Informirao sam delegata utakmice da ću uložiti protest Europskoj nogometnoj federaciji (UEFA) - kazao je Batko.
Osim Batka stradali su i klupski glasnogovornik i maser koji su pogođeni kamenjem. Dvojica nogometaša zadobila su porezotine.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • torcida_dinamo 20.08.2010.

    poznavajuci svede nebi oni to uradili. to su imigranti, jer u svedskoj zivi 30% stranaca!

  • JAX 20.08.2010.

    ma to je sigurno dijelo useljenika kriminalaca, mirni i uljudni švedi ovo nikad ne bi napravili.

  • nogometas05 20.08.2010.

    E bas me zanima hoce li i kako kazniti ove debile,svi znamo sta bi bilo da je neka nasa navijacka skupina napravila tako nesto...

Komentiraj...
Vidi sve komentare