To je to što me zanima!

Navijači Arsenala bijesni: Gube i ispadaju, a Alexisu je zabavno

Snimka koja je obišla svijet i razočarala brojne pristalice londonskog kluba prikazuje kako Alexis Sanchez umire od smijeha dok njegov klub gubi 5-1 (ukupan rezultat 10-2) i ispada iz Lige prvaka
Vidi originalni članak

Bayern Carla Ancelottija opet je očitao lekciju Arsenalu i drugu utakmicu osmine finala Lige prvaka pobijedio 5-1. Alexis Sanchez počeo je utakmicu u prvih 11, ali kao i ostatak Arsenala nije napravio puno. 

Prema svim znakovima, Čileanca baš i nije previše briga za nedaće kluba u kojem igra i sve je izvjesniji njegov odlazak. To će se najvjerojatnije dogoditi na ljeto. No, prije nego što ode morat će trpjeti navijače 'topnika', koji su mu jako zamjerili ponašanje nakon što je zamijenjen.

Arsene Wenger je u 72. minuti napravio trostruku zamjenu i iz igre izvadio Ramseyja, Ssancheza i Girouda, a ubacio Coquelina, Pereza i Özila. Snimka koja je obišla svijet i razočarala brojne pristalice londonskog kluba prikazuje kako Alexis Sanchez umire od smijeha dok njegov klub gubi 5-1 (ukupan rezultat 10-2) i ispada iz Lige prvaka.

Engleski novinari sigurno će imati puno pitanja.

Idi na 24sata

Komentari 41

  • zekica 08.03.2017.

    Evo pa si čitajte šta? Sajt koji je kreiran 2012 g. a autor članka je ili iz Barcelone ili gaji simpatije prema njoj. Po pisanju članka vidim da je samo copy/paste onoga što govore katalonci. Nemaju nikakvih dokaza o svojim tvrdnjama, i nikad ih nisu imali, pa toliko o tome kako su objektivni. Mogu i ja sutra lupetat kako Kolinda prijeti Rijeki da će ih poubijat i srušit stadion ako ne puste Dinamu da osvoji ligu. I onda to objavit na nekom članku na internetu da naivci poput tebe povjeruju u neistine. Real je iz Madrida i tu je problem. Jer katalonci su oduvijek tražili samostalnost i težili svom govornom jeziku a Španjolska im ne odobrava. A glavni grad španjolske je Madrid. A najveći klub u Madridu je Real. Franco nije terorizirao samo Barcelonu... nego i sve ostale klubove u španjolskoj. Toliko je volio Real Madrid da mu je srušio stadion, rastjerao i pohapsio članove uprave a neke i poubijao. To je zbilja bila velika ljubav. Do smrti. Ne mogu a da ne primjetim kako je autor onoga članka to vješto izbjegao prokomentirati. Kad nekoga zasipaš lavinom optužbi, onda valja i argumentirati svoje tvrdnje.

  • komentator__Luka 08.03.2017.

    razumijem ga, ko se nebi smijao

  • Josip Joe Milovich 08.03.2017.

    Pa jasno se vidi da je Cech nešto provalio i da su se obojica nasmijala na to.

Komentiraj...
Vidi sve komentare