To je to što me zanima!

Navijači Arsenala: Dudu će biti najbolji strijelac kluba!

O Eduardu je od dolaska u Arsenal napisano više tisuća postova na internetskim forumima. Navijači Arsenala uglavnom imaju sjajno mišljenje o njemu
Vidi originalni članak

Navijači Arsenala vrlo su aktivni na internetu. Na čitavom nizu foruma raspravlja se o baš svemu vezanom uz Arsenal, a na red često dolaze i pojedini igrači. Kako se čini po brojnosti komentara, Eduardo da Silva je posebno zanimljiva tema. Od kad je stigao u London, napisano je više tisuća postova o hrvatskom Brazilcu. Posljednjih dana aktualna je rasprava treba li Dudu više igrati. U većini su oni koji misle da - treba!
- Wenger radi veliku pogrešku kada ne daje dovoljno prilika Eduardu. On nije tinejdžer koji će napredovati na treninzima, potrebno mu je pravo premierligaško iskustvo. Jedino tako će maksimalno iskoristiti svoj potencijal i brže se prilagoditi. Wenger forsira Almuniju i neoporavljenog Rosickog, a nje dovoljno hrabar Eduardu dati šansu u velikim utakmicama - piše navijač nadimka Lancelot.
- Bit će on sjajan. Vidi se da zna s loptom. Uostalom, zabio je dva gola Sheffieldu iz ne baš idealnih situacija, a u protiv ManU-a je imao nekoliko lijepih poteza. Mislim da će puno više igrati u iduća dva mjeseca i da će do Božića sigurno ući u pravu formu - misli navijač MDGoonah41.
- Menadžer Wenger stalno ponavlja da Eduardo još uvijek nema samopouzdanja i da mu treba vremena da se prilagodi na engleski nogomet. Ako bez samopouzdanja može zabijati kako je zabio Sheffieldu, volio bi vidjeti kako igra kada ima samopouzdanja. Dobro je krenuo u početku, ali sada treba što više utakmice - nadovezao se Awooga83.
Sasvim je jasno da navijači Arsenala izuzetno cijene hrvatskog reprezentativca. Među brojnim pohvalama posebno dobro zvuči ona koju je ispisao Quincy42 u sklopu rasprave o Eduardovom promašenom voleju u utakmici protiv Manchestera. Neki misle da je trebao loptu primiti, pa tek onda pucati, no dobar dio navijača misli da je Dudu sjajno pucao.
- Taj pokušaj je bio jako dobar. Iz te pozicije je najlogičnije bilo odmah pucati i drago mi je da je opalio volej. Našoj momčadi treba da direktnost, to nam je i nedostajalo u subotnjoj utakmici. U postavi je u tom trenutku bilo devet igrača koji bi imali dodir viška i sjajno je što imamo ovako direktnog igrača. Mislim da nije nemoguće da Eduardo bude najbolji Arsenalov strijelac ove sezone!

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare