To je to što me zanima!

Navijači Arsenala: Eduardo najbolji igrač u veljači

Navijači Arsenala odali su još jedno priznanje Eduardu da Silvi i proglasili ga igračem mjeseca veljače. Nagrada će mu biti predana u ožujku
Vidi originalni članak

Teško ozlijeđeni hrvatski napadač u redovima Arsenala, Eduardo da Silva, izabran je za najboljeg Arsenalovog igrača mjeseca veljače prema glasanju navijača na klupskoj web stranici. Na Arsenalovoj internet stranici navodi se kako je Eduardo najbolje trenutke imao na početku mjeseca, a posebno se ističe njegov gol škaricama u pobjedi protiv Manchester Cityja 3-1. Eduardo je započeo sve utakmice Arsenala u veljači do teške ozljede na St. Andrews Parku na gostovanju kod Birminghama. Dudu je dobio najviše glasova od navijača “topnika”, 36%, dok je drugo mjesto zauzeo Emmanuel Adebayor s 18.4% glasova, a treće Mathieu Flamini s 11.45%. Ovo je drugi put da je hrvatski napadač izabran za igrača mjeseca prema izboru navijača Arsenala. Nagrada će Eduardu biti uručena 15. ožujka u domaćoj utakmici protiv Middlesbrougha na Emiratesu.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • mistok 05.03.2008.

    potpuno zasluzeno, sta god ljudi sada rekli. Ono sto dudu igra u arsenalu nemoze ni jedan igrac arsenala, i kad njega nema arsenal je pno slabiji, sto se vidjelo i u zadnje dvije tekme u premiershipu.

  • bayern 4ever 05.03.2008.

    zasluženo. nije to samo zbog ozljede.

Komentiraj...
Vidi sve komentare