To je to što me zanima!

Navijači Arsenala ubili navijača Liverpoola, sve je snimljeno?!

Joseph Walker (27), Mark McEwen (39) i Michael Samuels (39) pojavili su se pred sudom pod optužbom da su ubili navijača Liverpoola, Stuarta Smitha (33) u nedjelju
Vidi originalni članak

Trojica navijača engleskog premierligaša Arsenala, Joseph Walker (27), Mark McEwen (39) i Michael Samuels (39) uhićeni su tijekom nedjeljne utakmice Liverpoola i Arsenala na Anfieldu. Policija ih sumnjiči za ubojstvo 33-godišnjeg navijača Liverpoola Stuarta Smitha u centru grada na dan utakmice.

Smitha su napali u gradu, a od zadobivenih ozljeda preminuo je u bolnici Royal Liverpool. Uhićeni trojac danas se prvi puta pojavio na sudu, a ostat će u pritvoru. Ubijeni Stuart Smith je iz Londona, a navijač je Liverpoola, dok su trojica osumnjičenih navijača također iz Londona, ali navijaju za Arsenal.

Navodno se javio čovjek koji ima snimku ubojstva na svom mobitelu.

- Policija je spremna na razgovor sa svim ljudima koji imaju bilo kakve informacije o nedjeljnom incidentu. Tražimo čovjeka koji bi mogao imati video snimku napada na navijača Liverpoola - priopćili su iz policije u Liverpoolu.

Idi na 24sata

Komentari 76

  • stjepan_spajic 05.09.2012.

    eto kako su Englezi iskorjenili huliganstvo na stadionima- preselili su ga na ulice ! ugledajmo se na njih, kad je več jedini smrtni slučaj na našim stadionima onaj Hrvoja Ćustića...Jesu i za to krivi navijači ili pak "vrhunski rad" HNS-a i HNL-a... dokad će jedna baklja predstavljati problem ? prije 5-6 godina svi koji danas pljuju po navijačima koji pale bengalke su se divili tom "prekrasnom dekoru", a sad je to huliganstvo (?)... zbog jedne bengalke koja nikom ne naudi mi plačamo rigorozne kazne, dobijamo zabrane, Nikica Marović je dobio zatvor bez ijednog jedinog dokaza da je baš on interventnom policajcu ubacio topovski pod vizir, dok za navijača koji je propucan od strane te iste policije nitko nije odgovarao, kao ni za tragičnu smrt Hrvoja Ćustića...Bitno je da se u javnosti mažu oči ljudima, pa su navijači postali državni problem broj 1, iako za to ne postoje nikakvi normalni razlozi, osim što su navijači jedini koji se usude stati na crtu lopovima i mafijašima u državi.Živjela "Lijepa naša"

  • zewa 05.09.2012.

    vidite kako to ide u pravnim državama,nema čekanja suđenja mjesecima i godinama,a događaj je za svaku osudu

  • ZoranBošnjak 05.09.2012.

    da, sad se šokiramo njihovim huliganima, a kad kod nas Srbi, Romi i gayevi dobiju batine zato jer nisu Hrvati, heteroseksualci ili zato jer imaju drugačiju kulturu onda je to zato jer su sami izazivali (a nipošto zato jer nismo ništa bolji od tih kriminalaca iz članka).

Komentiraj...
Vidi sve komentare