To je to što me zanima!

Navijači Atalante iznenadili su klupsku legendu u Sloveniji

Slovenac je bio jedan od najboljih igrača Atalantine zlatne generacije. Iličić je za klub iz Bergama nastupio 173 puta i zabio 60 golova. Njegova karijera počela je patiti kada se počeo boriti s depresijom.
Vidi originalni članak

Atalanta gostuje u Grazu gdje će protiv Sturma igrati susret skupine D Europske lige. Kao i uvijek, talijansku momčad će pratiti veliki broj navijača. Bergamesi, kako se zovu navijači Atalante, su se već jučer zaputili prema Grazu, a jedna skupina navijača odlučila se za jednu lijepu gestu na ovom putovanju.

JOJO JE NESPREMAN Krah legende: Krznar je izbacio Iličića iz Mariborove momčadi

Navijači su se odlučili stati u Mariboru i pogledati trening tamošnjeg prvoligaša. Za to su se odlučili zbog svog nekadašnjeg igrača Josipa Iličića (35). Slovenac je bio jedan od najboljih igrača Atalantine zlatne generacije. Iličić je za klub iz Bergama nastupio 173 puta i zabio 60 golova, a 44 puta je asistirao. Njegova karijera počela je patiti kada se počeo boriti s depresijom.

Navijači su mu oduvijek pružali veliku podršku u njegovoj borbi s depresijom, a sada su pokazali da nisu zaboravili svog ljubimca. Navijači Atalante došli su na trening i počeli skandirati Iličićevo ime. Nekadašnji reprezentativac Slovenije oduševio se viđenim i došao do navijača kako bi se pozdravio s njima i slikao se.

 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare