To je to što me zanima!

'Navijači bi mogli postati većinski vlasnici Hajduka'

Grad Split većinski je vlasnik s 56 posto udjela u vlasništvu nad Hajdukom i u planu je prodaja oko 30 posto dionica. Izići će ususret navijačima...
Vidi originalni članak

Ako je i bilo dileme hoće li grad Split prodati većinski paket udjela u vlasništvu nad Hajdukom, otklonio ju je gradonačelnik Željko Kerum koji je potvrdio kako će na jednoj od sljedećih sjednica Gradskog poglavarstva predložiti prodaju dionica. Grad Split većinski je vlasnik s 56 posto udjela u vlasništvu nad Hajdukom i u planu je prodaja oko 30 posto dionica.
- Kada sam preuzimao vlast svi su vijećnici bili za to da se proda većinski udio vlasništva nad Hajdukom što ćemo i učiniti. Ova vlast čini sve kako bi što bolje i što kvalitetnije poslovala pa ćemo tako učiniti i sa Hajdukom. Izašli smo ususret navijačima koji su tražili kodeks, a kako smatram da je najbolje da navijači upravljaju klubom dat ćemo im priliku da otkupe dionice i postanu većinski vlasnici - rekao je gradonačelnik Kerum i dodao kako će Grad sačuvasti kontrolni paket od 25 posto plus jedna dionica te tako kontrolirati zbivanja u klubu.
- Hajduk je velika briga i zato bi bilo najbolje da ga prepustimo na upravljanje navijačima - zaključio je Kerum.
Sljedeća sjednica Gradskog poglavarstva Splita je već zakazana, no ona je tematska i odnosit će se samo na probleme u splitskoj tvrtci DES.
Hajduk će na red doći na sljedećoj sjednici koja će sigurno biti sazvana u drugoj polovici rujna. Sada je sve na vijećnicima, ukoliko oni dignu ruke za gradonačelnikov prijedlog, dionice Hajduka uskoro bi se trebale naći na tržištu.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • skeletor83 04.09.2010.

    daj kerume dosadan si

  • IP95 04.09.2010.

    ili ne...

  • davorg 04.09.2010.

    navijeci su da navijaju,a ne da budu vlasnici klubova

Komentiraj...
Vidi sve komentare