To je to što me zanima!

Navijači Dinama pokupovali sve gostujuće ulaznice u Varaždinu

Dinamo pobjedom u Varaždinu barem privremeno može stati na prvo mjesto. Rijeka svoju utakmicu igra na Kranjčevićevoj protiv Lokomotive u nedjelju
Vidi originalni članak

Dinamo i Rijeka nastavljaju veliku borbu za HNL naslov. Modri će prvi na teren. Momčad Sergeja Jakirovića u subotu od 17 sati gostuje u Varaždinu gdje će imati fantastičnu podršku svojih navijača. Za ovu važnu utakmicu, Dinamo je dobio 1200 ulaznica za gostujući sektor jug, dostupnih za prodaju u Zagrebu. Sve ulaznice su već rasprodane, potvrdio je klub u petak poslijepodne, više od 24 sata prije početka utakmice.

SVI SU ZDRAVI Jakirović: Svako jutro u pekari dobijem savjete o Dinamu...

U prodaji su još uvijek ulaznice za zapadnu tribinu, ali na nju ne smiju navijači u obilježjima Dinama. Ipak, za očekivati je kako će navijači Dinama kupiti i te ulaznice i nositi svoju momčad do pobjede. Dinamo pobjedom u Varaždinu barem privremeno može stati na prvo mjesto. Rijeka svoju utakmicu igra na Kranjčevićevoj protiv Lokomotive u nedjelju.

ŠTO VI MISLITE? ANKETA Je li Ivan Bilić dobar izbor za predsjednika Hajduka?

"Još jednom pozivamo navijače na fer, korektno i sportsko navijanje na utakmici bez rasističkog i diskriminatornog skandiranja te ujedno pozivamo na suzdržavanje od upotrebe pirotehnike". poručili su iz Varaždina.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • fernandes11 26.04.2024.

    ovo moze samo Dinamoooo 💪💪

  • danijel00 26.04.2024.

    ''U prodaji su još uvijek ulaznice za zapadnu tribinu''...novinaru, u prodaji su ulaznice samo za istocnu jos jer je i zapadna rasprodana

  • Daimos 26.04.2024.

    Tovarija je uz pomoć sudaca dvije sezone prismrdila prvom mjestu. Naravno da su sve rasprodali. Dok su se borili za peto mjesto nije se za njih ni znalo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare