Obavijesti

Sport

Komentari 14

Jakirović: Svako jutro u pekari dobijem savjete o Dinamu...

Jakirović: Svako jutro u pekari dobijem savjete o Dinamu...
2

Vidio sam kako Pero Sučić igra s klincima, ima dopuštenje za takve stvari. A postoji opcija da zaigramo s tri napadača: Petkovićem, Kulenovićem i Brodićem, kaže Jakirović

VIDEO

Čestitam svima koji vole Dinamo 113. rođendan, nadam se da ćemo doživjeti još najmanje toliko. U Varaždinu nas čeka zahtjevna utakmica i rasterećeni domaćin koji će igrati za sebe. Znamo koliko nam znači pobjeda, želimo opet bar na kratko preskočiti Rijeku, napraviti još jedan korak ka cilju i naslovu prvaka, kaže Sergej Jakirović.

Pokretanje videa...

'Modri' su napunili 113 godina: Gradjanski se opirao Mađarima, Dinamo stigao 34 godine poslije 00:58

Dinamo sutra gostuje kod Varaždina (17 sati), "modri" opet barem na jedan dan mogu "skinuti" Rijeku s vodeće pozicije na prvenstvenoj ljestvici. 

- Mislim da možemo našom pobjedom staviti Rijeku pod dodatni pritisak, cijelu sezonu su na prvom mjestu, oni kao i mi gledaju samo sebe. U psihološkom smislu moramo napraviti sve što možemo, pa ih barem na jedan dan staviti na drugo mjesto - kaže Jakirović, pa dodaje:

- Svi su nam na dispoziciji, Mišić se oporavio, to je bila trenutna bol. Dva dana nije trenirao, od srijede je "unutra", Pierre-Gabriel trenira cijeli tjedan.

Varaždin je "modrima" uvijek opasan suparnik.

- Uzeli su nam dva boda na prošloj utakmici u Varaždinu, svjesni smo toga. Igrali smo dobro, puno promašivali, pa onda zbog rezultatskog zaostatka bili pod pritiskom. Sad pušemo i na hladno, vjerujem da ćemo sutra bolje iskoristiti svoje prilike.

Dinamo igra sve bolje...

- Otkad smo ispali iz Europe igramo bolje, dva derbija su nam dali neki zamašnjak. Ma mi smo tek sad počeli trenirati kroz tjedan, ne igramo više svaka tri dana, igrači su fizički i mentalni odmorniji, to se vidi.

U 31. kolu HNL-a susreli su se Lokomotiva - Dinamo

Je li Kulenović sada u velikoj prednosti za mjesto u početnoj momčadi u odnosu na Brodića?

- I dalje ćemo rotirati Kulenovića i Brodića, obojica igraju dobro, daju svoj obol našim rezultatima. Kulenović je malo življi od Frana, ali Brodića zovem "mali Petko", imamo varijantu u kojoj mogu sva trojica zajedno igrati. Vidjet ćemo za koju ćemo se opciju odlučiti. Radili smo na realizaciji, vjerujem da će se to sutra vidjeti, ali to je sve dnevna forma.

Poslije ovog vas dvoboja čeka utakmica u Rijeci...

- Samo Varaždin, nema preskakanja. Treba dobiti u Varaždinu, pa ćemo razmišljati o Rijeci, za utakmicu sezone kako vi kažete. Ali mi i poslije tog dvoboja imamo još tri teška kola, čeka nas i Osijek.

Smije li Petar Sučić pred zgradom igrati nogomet s klincima?

- Vidio sam taj video, Pero je tako i počeo, smije tako zaigrati s klincima. To se vidi i na terenu, minijature koje radi, a neka djeca vide kako jedan Dinamov profesionalac može s njima zaigrati iza zgrade.

Osjećate li veću podršku, veću pozitivu sada oko Dinama?

- Svako jutro već u 8 sati u pekari dobijeme prve savjete o Dinamu. Ima jako dobronamjernih ljudi, nema tu negative kako se misli, a od Hajduka se ta neka nova pozitiva osjeti na svakom koraku. 

Ide li možda i Sopić u istu pekaru po savjete?

- Ha, ha, on živi tamo u Španskom negdje, ja sam ipak na drugoj strani grada - završio je Jakirović.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima
LUDNICA U ZAGREBU

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima

Nekoliko stotina navijača dočekalo je 'plave' na Maksimiru nakon pobjede Dinama nad Rijekom u derbiju. Tamo su pjevali i slavili, a cijela fešta nije predugo trajala, ipak je već bilo debelo iza jedan sat ujutro...

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'
DOČEK DINAMOVACA

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'

ZAGREB - Nekoliko stotina navijača poslije 1 sat u noći dočekalo je momčad Dinama po povratku iz Rijeke. Pjevali su igrači, nazdravljali pivom i veselili se, a među najglasnijima je bio Stefan Ristovski, bivši igrač Rijeke, koji je s bakljom u ruci zapjevao "Bit će Rijeka k***c šampion!". Istu je pjesmu pjevao 2017., ali je tad umjesto Rijeke spominjao Dinamo. Boysi su ispalili arsenal pirotehnike.
VIDEO Halilović kupuje ekipi pivo, dinamovci zaustavili bus na odmorištu kako bi slavili...
24SATA NA FEŠTI NA AUTOCESTI

VIDEO Halilović kupuje ekipi pivo, dinamovci zaustavili bus na odmorištu kako bi slavili...

Nakon što su proslavili velika tri boda u svlačionici, dinamovci su se spremili i sjeli u autobus kojim su putovali u Zagreb. Putem su stali na odmorište Ravna gora gdje su proslavili pobjedu