To je to što me zanima!

Navijači Dortmunda sukobili se s policijom uoči finala Kupa

Tenzije navijača uoči susreta finala kupa između Borussije D. i Bayerna ( 20 sati ) na ulicama Berlina smirivala je policija. Borussija je obranila naslov, a sad želi i kup
Vidi originalni članak

Nekoliko sati prije susreta između Borussije Dortmund i Bayerna navijači njemačkog prvaka sukobili su se s policijom.

Ispred Memorijalne crkve kralja Wilhelma u Berlinu gdje su se okupili navijači Borussije  došlo je do sukoba. Nekolicina među njima počela je bacati boce i kamenje u smjeru policije na što su snage reda reagirale.

Na susretu u finalu kupa između dva njemačka velikama očekuje se gotovo 20 tisuća ljudi i policija je bila spremna na brojne navijače koji su pristigli u glavni grad te su brzo smirili izgrednike.

Susret finala kupa počinje u 20 sati, a svi navijači koji su ostali bez karte moći će utakmicu pariti na video-zidu u ljetnom kazalištu Waldbühne u neposrednoj blizini stadiona.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • pescan 12.05.2012.

    sad su to navijaci,a kod nas bi bili daleko najveci huligani....joooooooooooj

  • krk u bulju 12.05.2012.

    BORUSSIA DORTMUND-bayern munchen 5:2 Osvojen i kup!!!!!!!!!!!

  • IvoDorotic 12.05.2012.

    4:1 Levandovski, već dugo nisma vidio ovakav nogomet, niti od Barcelone. Bayern su demolirali. Bravo momci, bravo trener Klopp. Od 6 udaraca u vrata, 4 su bili puni pogodci, a ne zaboravimo na vratima Bayern stoji najbolji vratar Njemačke Neuroa, ako ne i svijeta.

Komentiraj...
Vidi sve komentare