To je to što me zanima!

'Zloglasni' vlak stigao, navijači u korteu došli do južne tribine

Nešto više od 1500 navijača mađarskog Ferencvaroša stiglo je u Zagreb kako bi u utakmici trećeg pretkola Lige prvaka bodrilo svoj voljeni klub. Neki su stigli automobilima, dok je većina stigla navijačkim vlakom
Vidi originalni članak

Ferencvaroš će na Maksimiru imati veliku podršku! Dok je zagrebačka publika i pomalo 'uspavana' što se tiče odaziva na utakmicu protiv mađarskog kluba, gosti će imati veliku podršku svojih 'Green monstera' koji stižu iz Budimpešte navijačkim vlakom, a neki su već i stigli u Zagreb automobilima i kombijima. Voljeni im Ferencvaroš igra protiv Dinama, a oni se nadaju iznenađenju.

Na Borongaj je stigao i vlak pun 'zelenih zvijeri', najžeščih navijača Ferencvaroša koji su u korteu uz glasno navijanje i poneko upaljeno pirotehničko sredstvo stigli do Maksimira. 

POGLEDAJTE VIDEO

POGLEDAJTE VIDEO

Nedaleko južne tribine policija je ogradila parking za mađarske navijače. Bilo je tu žena, djece, ali i 'ultrasa' koji nisu išli vlakom. Navijačka skupina dala je jasne upute svim navijačima koji su se u Zagreb uputili vlakom. Svi trebaju biti odjeveni u crne majice, a nije bitno hoćete li doći u vlastitom aranžmanu ili vlakom, morat ćete slušati 'naredbe' vođe skupine i navijati zajedno sa svima na tribini - poštede nema.

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Na parkiralištu je upaljena i dimna bomba kojom su signalizirali svima kako su 'zelene zvijeri u gradu'.

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Očekuje se oko 1500 gostujućih navijača, ali prema svemu viđenom došlo ih je i više. Navijački vlak malo je kasnio te je nedaleko Maksimira stigao oko 18 sati i 50 minuta umjesto najavljenih 18.30.

LJEPOTICA MEĐU ZVIJERIMA I ona je krenula s 1500 ultrasa na utakmicu protiv Dinama...

Idi na 24sata

Komentari 56

  • OS98netko 07.08.2019.

    Ria,Ria Hunagáriaaa

  • micika11 06.08.2019.

    Bezposlicari

  • pero83 06.08.2019.

    a šta priča ovaj komentator na areni, majketi.... sudac pokazuje prema centru, Mađari slave, a ovaj trubi da je suđeno zaleđe

Komentiraj...
Vidi sve komentare