To je to što me zanima!

Navijači ga izvrijeđali pa je on izbrisao račun na Twitteru...

Andrew Robertson je u utorak odigrao jako lošu utakmicu protiv Napolija i skrivio penal u porazu svoje momčadi. To nije baš najbolje sjelo navijačima Redsa koji su ga napali na društvenim mrežama...
Vidi originalni članak

Branitelj naslova Lige prvaka Liverpool izgubio je kod Napolija (0-2) na otvaranju nove sezone europskog natjecanja, a među najlošijim pojedincima bio je lijevi bek Andrew Robertson koji je skrivio penal za prvi gol Napolija. Navijači Redsa naviknuli su na njegove sjajne igre i ta predstava kao da ih je šokirala i izbacila iz takta.

Toliko da su se neki spustili na 'životinjsku razinu' i izvrijeđali Robertsona na njegovom Twitter računu. To je otišlo toliko daleko da je škotski reprezentativac nedugo nakon utakmicu i izbrisao račun kako bi zaustavio napad i gnjev nezadovoljnih navijača. Prošle godine bio je heroj navijača Liverpoola, no nakon samo jedne utakmice oni kao da su to zaboravili i žestoko su ga izvrijeđali. 

- Idiote, nauči kako uklizati - napisao je jedan, a drugi pratitelj je dodao:

- Je*ena ovco.

Ti komentari su očito toliko zasmetali Englezu da je na kraju i izbrisao račun, i to opravdano. U sportu, a i u životu nema mjesta vrijeđanju i uvredama, a naročito prema čovjeku koji je te iste navijače usrećio prošle sezone i donio im naslov Lige prvaka.

 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Orahova1 19.09.2019.

    Englezu???daj bar malo proučiti kad pišete članke.

  • Zagrebacki Plavi 18.09.2019.

    Ti komentari su očito toliko zasmetali Englezu... Cuj to, on Englez. Covjek je kapetan Skotske, drzave koja se najvise protivi Brexitu. Sumnjam da ovo ima ikakve veze, ali zvat covjeka Englezom je kao da za Modrica napisete da je Srbin, ili za Dusana Tadica da je Hrvat. Daj barem malo istrazite barem te osnovne stvari poput nacionalnosti

  • rampa313 18.09.2019.

    Robertson je Škot, i to kapetan njihove reprezentacije, a ne engleski reprezentativac.

Komentiraj...
Vidi sve komentare