Obavijesti

Sport

Komentari 7

Navijači ga izvrijeđali pa je on izbrisao račun na Twitteru...

Navijači ga izvrijeđali pa je on izbrisao račun na Twitteru...
2

Andrew Robertson je u utorak odigrao jako lošu utakmicu protiv Napolija i skrivio penal u porazu svoje momčadi. To nije baš najbolje sjelo navijačima Redsa koji su ga napali na društvenim mrežama...

Branitelj naslova Lige prvaka Liverpool izgubio je kod Napolija (0-2) na otvaranju nove sezone europskog natjecanja, a među najlošijim pojedincima bio je lijevi bek Andrew Robertson koji je skrivio penal za prvi gol Napolija. Navijači Redsa naviknuli su na njegove sjajne igre i ta predstava kao da ih je šokirala i izbacila iz takta.

Champions League - Group E - Napoli v Liverpool

Toliko da su se neki spustili na 'životinjsku razinu' i izvrijeđali Robertsona na njegovom Twitter računu. To je otišlo toliko daleko da je škotski reprezentativac nedugo nakon utakmicu i izbrisao račun kako bi zaustavio napad i gnjev nezadovoljnih navijača. Prošle godine bio je heroj navijača Liverpoola, no nakon samo jedne utakmice oni kao da su to zaboravili i žestoko su ga izvrijeđali. 

- Idiote, nauči kako uklizati - napisao je jedan, a drugi pratitelj je dodao:

- Je*ena ovco.

Ti komentari su očito toliko zasmetali Englezu da je na kraju i izbrisao račun, i to opravdano. U sportu, a i u životu nema mjesta vrijeđanju i uvredama, a naročito prema čovjeku koji je te iste navijače usrećio prošle sezone i donio im naslov Lige prvaka.