To je to što me zanima!

Navijači Hajduka okupirat će stadion u Ženevi, a među njima će biti i izbornik Zlatko Dalić

Utakmicu u Ženevi i povijesni dan za hrvatski nogomet uživo će pratiti predsjednik HNS-a Marijan Kustić u društvu izbornika Hrvatske Zlatka Dalića te novog izbornika U-21 reprezentacije Dragana Skočića
Vidi originalni članak

Velika udaljenost i visoke cijene bile su prepreke za povijesno finale, ali sve je to nevažno kada su u pitanju strast i ljubav prema voljenom klubu.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Navijači Hajduka razgrabili su ulaznice i u ponedjeljak od 18 sati juniori 'bilih' imat će ogromnu podršku u finalu Lige prvaka mladih protiv AZ Alkmaara. Bit će to povijesna utakmica za Hajduk i hrvatski nogomet, a nju neće propustiti niti neka ugledna imena. 

Utakmicu u Ženevi i povijesni dan za hrvatski nogomet uživo će pratiti predsjednik HNS-a Marijan Kustić u društvu izbornika Hrvatske Zlatka Dalića te novog izbornika U-21 reprezentacije Dragana Skočića. Bit će mu ovo prilika i vidjeti na djelu neke hajdukovce koji bi mogli participirati na Euru koje se igra u lipnju. Prije svega, tu su Luka Vušković i Marko Capan, ali tu ima još potencijalnih imena koji bi mogli biti budućnost hrvatskog nogometa.

Utakmicu će pohoditi i bivši golman Hajduka Stipe Pletikosa, danas direktor HNS-a, legendarni Zvonimir Boban te predsjednik Uefe Aleksander Čeferin. U nekoliko navrata priznao je da je kao mladić bio veliki navijač Hajduka.

Obzirom na brojne ustupke koje je Uefa napravila zbog Hajduka, od promjene stadiona pa do igranja polufinala u večernjem terminu, vjerujemo kako je ta ljubav i dalje prisutna, a nadamo se da će baš kapetanu Hajduka Marku Capanu predati trofej pobjednika. 

 

Idi na 24sata

Komentari 47

  • p.u.r.g.e.r. 24.04.2023.

    Jel vi to pišete po vuku karađiću

  • Baloteli 24.04.2023.

    Gdje si orsicu to si uhvatio wi fi na tribinama ili od doma pises

  • 01mario 24.04.2023.

    ljubomornre duse neka nam lijepo .use

Komentiraj...
Vidi sve komentare