To je to što me zanima!

Navijači Hajduka razočarani, Moro i službeno igrač Bologne

Devetoplasirana momčad Serie A aktivirala je pravo na otkup ugovora hrvatskog veznjaka od moskovskog Dinama. Moro je potpisao za Bolognu do 2027.
Vidi originalni članak

Mnogi su ga navijači Hajduka priželjkivali u svojim redovima već ovoga ljeta, ali Nikola Moro (25) ostaje u Bologni, objavio je talijanski prvoligaš.

Prošle sezone devetoplasirana momčad Serie A aktivirala je pravo na otkup ugovora hrvatskog veznjaka od moskovskog Dinama. Moro je potpisao za Bolognu do 2027. u transferu vrijednom šest milijuna eura.

Solinjanin je u zagrebački Dinamo stigao 2009. godine kao 11-godišnjak i u njemu se zadržao 11 godina, kada ga je najtrofejniji hrvatski klub prodao u Rusiju za 8,5 milijuna eura. Moro je u Dinamu iz Moskve bio standardan prvotimac, imao veliku plaću, no ratna zbivanja u Ukrajini, uslijed kojih su svi ruski klubovi izbačeni iz europskih natjecanja, natjerala su ga povratak u Europu.

DOBAR POSAO U ITALIJI Senzacija na Maksimiru: Stiže napadač Intera od 7 milijuna €? 'NOVI BOGATAŠ NA SCENI' L’Equipe: Dinamo je Rennesu i Lyonu upao na teritorij! Ovo su igrači koje želi iz francuske lige

Moro je prošle sezone na posudbi odigrao 28 utakmica za Bolognu i zabio jedan gol, uz pet asistencija, te svojim predstava kupio povjerenje čelnika talijanskog kluba.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • zivko3 03.07.2023.

    jesu oni prolupali ko će doći za plaću od 50000 eura i ostavit 2000000 eura izgleda da oni troše buniku a ne jogurt

  • Matej22☮ 03.07.2023.

    Bravo Nikola i sretno!

  • Nogalo1234 02.07.2023.

    Uozbiljite se... Hajduk ne može dovesti nikoga tko ima aktivan ugovor i zna napraviti više od 5 puta na nozi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare