To je to što me zanima!

Navijači Herculesa pljeskom ispratili Dubravka Pavličića...

Na utakmici Herculesa i Girone navijači domaće momčadi dugotrajnim pljeskom odali su počast preminulom 'vatrenom'. Susretu je nazočila cijela Pavličićeva obitelj
Vidi originalni članak

Veliku počast odali su navijači Herculesa prerano preminulom bivšem hrvatskom reprezentativcu Dubravku Pavličiću uoči sinoćnje utakmice njihova kluba s Gironom.

Na utakmicu njegova bivšeg kluba pozvana je cijela Pavličićeva obitelj, a uoči susreta pred tribinu s Herculesovim navijačima predsjednik kluba položio je cvijeće, a kapetan momčadi navukao je dres s brojem pet kojeg je Dudo nosio dok je igrao u tom španjolskom klubu.

Ovacije je zaradio i Pavličićev 15-godišnji sin Tin koji je, zajedno s Jankom Jankovićem, bivšim Pavličićevim suigračem i velikim prijateljem, pred tribinu s domaćim navijačima donio veliku hrvatsku trobojnicu. U petoj minuti utakmice cijeli stadion od Dude se oprostio dugotrajnim pljeskom. Janković sinoć nije mogao doći do riječi, a nakon dirljive geste španjolskog kluba i publike briznuo je u plač.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • pueblo 08.04.2012.

    veliki igrac,veliki covjek...R.I.P Dudo...sucut obitelji

  • isomiki 07.04.2012.

    prije svega veliki sportaš i čovjek neka ti je laka zemljica šteta kaj nije naša ali ipak dudo počivaj u miru.sučut obitelji

  • cosanostra1 07.04.2012.

    sloboda govora....izbrisali ste idiota i moj komentar

Komentiraj...
Vidi sve komentare