To je to što me zanima!

Navijači izabrali sastav: Vlašić i Kramarić unutra, Petković van

Nikola Vlašić trebao bi igrati kao ofenzivni vezni, smatra 39 posto naših čitatelja, na poziciji za koju je Modrić dobio 21,5 posto glasova, Kramarić 21, a Kovačić 15,8 posto
Vidi originalni članak

Livaković - Vrsaljko, Vida, Ćaleta Car, Gvardiol - Brozović - Kramarić, Modrić, Kovačić, Perišić - Rebić.

Postava je to koju je Zlatko Dalić uigravao na posljednjim treninzima u Rovinju, pokušavajući ih sakriti od očiju javnosti i engleskih špijuna.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Popustio je, čini se, i izbornik pred Gvardiolovim argumentima, ali i odustao od Brune Petkovića za okršaj s Englezima. Dok je Kramarića, našeg najboljeg strijelca ove sezone, ipak odlučio uvrstiti u početnu postavu, ali na krilnu poziciju. Na kojoj Andrej baš i ne uživa...

AJMO, HRVATSKA! Otkrivamo Dalićev tajni plan! Za Engleze pripremio iznenađenje

Navijači, pak, idealnu hrvatsku postavu vide malo drugačije. U anketi na 24sata za najbolji je izbor na svakoj poziciji glasovalo oko 8000 čitatelja i ishod je zanimljiv...

Livaković je neupitan na golu, a gotovo bez konkurencije svoje su pozicije zauzeli Ivan Perišić (77 posto glasova, ispred Oršića s 20 posto) i Šime Vrsaljko (75 posto).

S obzirom na to da Dalić neće riskirati neku težu ozljedu Lovrena, i stoperski je par Vida - Ćaleta Car jasan, dobio je 73 posto glasova.

No, pomalo je iznenadila uvjerljiva pobjeda Joška Gvardiola na lijevom beku. Dinamovac je dobio čak 67,7 posto glasova, puno više od Domagoja Bradarića (17 posto) i Borne Barišića, tek treći izbor prema glasovima navijača, s 15 posto.

Kombinacija Modrić - Brozović neupitna je u veznom redu (65,38 posto), a tri su pozicije izazvale veliku bitku.

Kao najbolji izbor za desno krilo navijači vide Josipa Brekala, koji je dobio 38,5 posto glasova, ispred Ante Rebića s 34,4 posto i Luke Ivanušeca s 15 posto.

SRETNO, VATRENI Dalić: Englezi nemaju igrača kao što je Modrić i zato na Wembley dolazimo pobijediti Engleze!

Nikola Vlašić trebao bi igrati kao ofenzivni vezni (39 posto), na poziciji za koju je Modrić dobio 21,5 posto glasova, Kramarić 21, a Kovačić 15,8 posto.

Dok u vrhu napada navijači vide Kramarića (48,2 posto), radije nego Petkovića (34,5), Budimira (11), dok su Rebić i neke druge opcije dobili samo šest posto glasova.

Dakle, prvih 11 za Englesku u izboru navijača je: Livaković - Vrsaljko, Vida, Ćaleta Car, Gvardiol - Modrić, Brozović - Brekalo, Vlašić, Perišić - Kramarić.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • bobiii 13.06.2021.

    Kemijanje iz utakmice u utakmicu,a uigranost na nuli. U 3 godina nakon Rusije nismo 2 utakmice u istom sastavu odigrali.

  • RedDoor 13.06.2021.

    S Petkovićem i Vlašićem, imaš dubinu i balans, tj. s 4-2-3-1 formacijom. Kramarić može biti dobar džoker kad linije malo popuste. Brekalo ima potencijal za prvih 11 desno.

  • Mthesecond 13.06.2021.

    Nelos sastav,samo da se nadje mjesta za Kramarica,da zaigra barem jedno poluvrijeme,isto i Brekalo..Strah me samo Calete,da neki kiks ne napravi,i upitan mi je taj Gvardiol,decko je jos zelen za ovakve tekme..

Komentiraj...
Vidi sve komentare