To je to što me zanima!

Navijači Juvea zasuli Facebook: Nemate pojma kojeg ste ratnika uzeli. Stvarno svaka čast Milanu

Bivši hrvatski reprezentativac ostavio je sjajan trag u Juventusu, a sad će u njegova rivala u borbi za "scudetto", ali to mu ne zamjeraju navijači. Na društvenoj mreži salve su pozitivnih komentara
Vidi originalni članak

Povratak Marija Mandžukića (34) u Italiju izazvao je veliku pažnju hrvatske, ali i talijanske sportske javnosti. Ratnik, beskompromisni borac na terenu, koji je u Juventusu proveo četiri sezone, dolazi u AC Milan.

Mandžo će upotpuniti balkanski trojac u napadu "rossonera" uz srebrnog kolegu iz Rusije Antu Rebića (27) i Šveđanina bošnjačko-hrvatskih korijena Zlatana Ibrahimovića (39) u jurišu na naslov prvaka.

POGLEDAJTE VIDEO: Mandžo kao tenisač

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Mario bi u Milano trebao sletjeti privatnim letom u nedjelju navečer, a liječnički pregled i potpis ugovora do kraja sezone, uz opciju produljenja za još jednu godinu, slijedi u ponedjeljak.

Priznati stručnjak za transfere Fabrizio Romano objavio je vijest o Mandžinu transferu u nedjelju nešto iza 13 sati, a potvrdio ju je njegov kolega Gianluca Di Marzio.

ISPECI PA RECI Casillas razbjesnio Milan, a sad se pravda: Nisam tako mislio...

U objavi na Facebooku javili su se brojni navijači Juventusa koji čestitaju Milanu na dovođenju igrača kojega se, podsjetimo, naprasno odrekao Maurizio Sarri koji ga je izbacio iz momčadi u prvom dijelu sezone 2019/20. Nakon toga Mandžo je otišao u Katar.

Izdvajamo neke komentare:

  • "Slomljeno srce juventina, nemate pojma kojeg ste ratnika uzeli. Čestitke Milanu."
  • "Uvijek ćeš biti jedan od nas. Vječno smo ti zahvalni."
  • "Ratnik i borac! Točno ono što treba mladoj momčadi. Ogromna kupovina!"
  • "Čestitke Milanu od juventina velikom igraču koji ostavlja srce na svakoj lopti."
  • "Marione, uvijek si u mom srcu i pratit ću te s velikom naklonošću zbog svega što si učinio u Torinu."
Idi na 24sata

Komentari 38

  • jupi jak 17.01.2021.

    Svaka čast juventusu jer oni su nogometna institucija ali napravit takve greške sa mandzom, del pierom ,zambrotta...neznam šta bi rekao ,kao milan u prošlosti sa pirlom

  • domo 17.01.2021.

    Mario je svojedobno bio odličan golgeter, ali kao što rekoh svojedobno. Na žalost prošle 2 godine su definitivno ostavile traga u njegovoj formi jer uglavnom nije igrao obzirom da ni nije imao ozbiljan klub, stoga teško da može ponoviti svoju prepoznatljivu igru. Ono što me svakako veseli je to da znam da je veliki borac i svakako iščekujem njegove igre u dresu Milana koje će svakako biti u manjoj minutaži, ali ima još par sezona pred sobom...

  • JensenColt 17.01.2021.

    A spustio je malo zahtijeve, izjavljivao je da nece igrati ispod 3 milijuna eura!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare