To je to što me zanima!

Navijači Liverpoola uzvikivali 'München', Babel ismijao suca

Policija je zbog narušavanja mira uhitila 15 navijača Uniteda i Liverpoola. Drukeri 'redsa' povicima 'München' su provocirali, a Babel je odjenuo Webba u dres 'vragova'
Vidi originalni članak

Sadržajno je bilo danas na najvećem engleskom derbiju između Manchester Uniteda i Liverpoola. Kao što se i očekivalo utakmica, a i događaji oko nje bili su nabijeni emocijama. Stoga je policija morala intervenirati te je uhitila 15 navijača na Old Traffordu zbog remećenja mira.

No, iako su u Premiershipu većim dijelom iskorijenili huliganizam, pogrdna vrijeđanja ostala su dio 'folklora'. Tako je u jednom trenutku s tribine gdje su se smjestili Liverpoolovi navijači, počelo odzvanjati 'München, München' jasno omalovažavajući najveću tragediju Manchester Uniteda u kojoj je 1958. u avionskoj nesreći poginulo pola momčadi.

Osim navijača 'redsa' nezadovoljan porazom bio je i Ryan Babel koji je odmah poslije utakmice na svom Twitter profilu objavio fotografiju glavnog suca utakmice Howarda Webba u dresu Manchester Uniteda. FA će ga vrlo vjerojatno novčano kazniti.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • ŽeljkoŽac 10.01.2011.

    Sir_Alex_Ferguson: liverpoola bi pobjedila i cibalia slazem se stime!¨! gledajte ljudi penal je bio između berbatova i aggera je bilo kontakta,znamo da se svaki konrak u sesnetercu moze suditi kao penal!Zavisi ako je Berbatov bio npr.80%balansa na ljevoj nogi a 10% na desnoj ako ga je agger udaro po ljevoj mogao je pasti!! Gerrard je dobio crveni zato jer je starto na dviijje noge na carrick i kada je starto promasio ga je! Kada je dobio crveni nije se bunio!!!!! MAN UTD IS THE BEST

  • 10.01.2011.

    YNWA!!!

  • 10.01.2011.

    moje komentare brise neki kvazi administrator ko fol neprimjereni su a neke koji javno iznose svoju mrznju ostavlja.... bas ste super vi iz 24 časa!! YNWA!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare