To je to što me zanima!

Navijači Lyona slikali su se na grobu ratnog zločinca Arkana

Fotografiji se čude i srpski mediji jer navijači Lyona ne gaje bliske odnose s nekom navijačkom skupinom iz Srbije kao primjerice pristalice Partizana i grčkog PAOK-a
Vidi originalni članak

Na grobu Željka Ražnatovića Arkana u Beogradu trojica navijača Lyona pozirala su s podignuta tri prsta. Kako je fotografija nastala i zašto nije poznato, a čude se i srpski mediji jer navijači Lyona nemaju bliske odnose s nekom navijačkom skupinom kao što to imaju Partizani PAOK ili Zvezda i Olympiakos.

Nedavno je otkriveno kako je Arkan pucao na Maksimiru na nikad odigranoj utakmici Dinama i Zvezde 13. svibnja 1990. godine. Tada su u Zagreb stigli navijači beogradskog kluba sa samo jednim ciljem, uništavati i provocirati. Predvodio ih je upravo Arkan koji će godinu dana nakon toga ubijati po Slavoniji.

Idi na 24sata

Komentari 67

  • Fuhrer Ostoja chemical artist 06.01.2016.

    hahaha....sto posto....

  • Dino Shady 06.01.2016.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 1 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 0 lakih opomena i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • lazarat 06.01.2016.

    al stvarno em hrvati nemaju veze sa lyonom pogotovo ne sa arkanom koji je ubijao ljude po hr,cemu ovakave vijesti

Komentiraj...
Vidi sve komentare