To je to što me zanima!

'Navijači' Maribora srebrenički genocid veličali na rukometu

Skupina huligana koja se predstavljaju kao navijači RK Maribor za vrijeme domaće utakmice Challenga Cupa protiv Gradačca su uzvikivali 'nož, žica, Srebrenica'
Vidi originalni članak

'Navijači' rukometnog kluba Maribor u subotu navečer su dokazali da primitivizam ne prestaje nužno ulaskom u Europsku Uniju. Skupina huligana priredila je slovensku nacionalnu sramotu na rukometnoj utakmici osmine finala Challenge Cupa u kojoj su domaćini ugostili RK Gradačac iz Bosne i Hercegovine.

Kako piše Sportcentar.ba u nekoliko navrata za vrijeme utakmice 'Maribor supporters' su uzvikivali zloglasni poklič 'nož, žica, Srebrenica' čime su veličali genocid u Srebrenici, a ujedno i srpske haške optuženike Ratka Mladića i Radovana Karadžića.

Mariborski 'navijači' su već oko četvrte minute utakmice počeli uzvikivati spornu parolu nakon čega su dobili upozorenje da će biti izbačeni s utakmice ako skandiranje ponovo. A ono se i ponovilo u 56. minuti, a nakon izbacivanja iz dvorane demolirali su autobus s navijačima Gradačca.

Iz rukometnog kluba Maribor uputili su ispriku.

RK Maribor se još jednom ispričava svim igračima, stručnom stožeru i svim navijačima RK Gradačac zbog nekorektnog ponašanja desetorice većinom maloljetnih navijača za vrijeme utakmice Challenge kupa između RK Maribor i RK Gradačac, odigrane ove subote.

Glavni tajnik RSBIH Smajo Karačić uputio je pismo na adresu Europske rukometne federacije (EHF) u kojem je zatražio oštre kazne za RK Maribor.

Idi na 24sata

Komentari 51

  • ee letit 04.03.2012.

    žgadija!!!!!!!

  • festina 15.02.2012.

    Pa vi rvati ste najveci olos i svuda dobijete batine poslednji su vas braca Grci izmlatiili. I mi bi smo samo da ste dosli. Nego ste se usrali ko p.....

  • Rikovac 14.02.2012.

    Braća Hrvati, smirite se molim, to su samo vaši i sad naši SRBI, koji rade sranja u Sloveniji. I kod nas se sve više kaže potreba po Nevihti2015. Bok

Komentiraj...
Vidi sve komentare