To je to što me zanima!

Navijači odabrali: Dinamo od sljedeće sezone u bijeloj boji

Od ukupno 35.012 njih 41 posto glasalo je za tradicionalnu bijelu boju koju su dinamovci posljednji put nosili prije 17 godina. Za boju mente bilo je 34 posto navijača, a narančastu 25 posto
Vidi originalni članak

Navijači Dinama, vlasnici fan tokena putem kojeg mogu odlučivati o pojedinim klupskim odluka, dobili su mogućnost preko aplikacije Socios. com izabrati boju gostujućeg dresa za iduću sezonu.

POGLEDAJTE VIDEO: Željko Kopić

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

'Modri' su ove sezone igrali u žutim dresovima, od sljedeće sezone nosit će tradicionalnu bijelu boju za koju je glasalo njih 41 posto od ukupno 35.012.

Dugi niz godina bila je to rezervna Dinamova boja, ali u međuvremenu je u potpunosti zaboravljena. Navijači su mogli birati i za dres u boji mente za koji je glasalo njih 34 posto, a za narančasti 25 posto. 

Dinamo je sve do prošle sezone nosio sivo-bijele dresove, a u bijelom dresu zadnji put je igrao 2004. godine. 

Još jedna od odluka koju je Dinamo prepustio svojim navijačima je koji će od igrača prve momčadi na zimskim pripremama u siječnju 2022. godine preuzeti službeni Instagram profil na jedan dan. Od svih ponuđenih nogometaša, najviše glasova dobio je Marko Bulat. 

Idi na 24sata

Komentari 136

  • nokia8 23.12.2021.

    Nekada modri sada beli. Nije ni cudo sto su osnovani 45e.

  • DENIS.NAD 23.12.2021.

    I njima uzor Hajduk. Misle ako im se nosi bijela boja da će imati pun stadion kao Hajduk

  • MladenValentić 23.12.2021.

    Opet se ide na onu monotoniju što je krasila naše klubove da ako im je bila lava ili crvena glavna boja rezervna je bijela i obratno, poput vaterpola, Tako da smo imali pola klubova plave boje, bijele boje i crvene i poneki žuti!

Komentiraj...
Vidi sve komentare