To je to što me zanima!

Navijači oduševljeni: Nowitzki i Wade zadnji put na All-Staru

Dirk Nowitzki i Dwyane Wade predstavljaju najbolje od NBA-a, nevjerojatnu vještinu, trud i profesionalizam, kao i veliku predanost u poboljšanju svojih zajednica, rekao je komesar NBA lige Adam Silver
Vidi originalni članak

Dirk Nowitzki i Dwyane Wade pozvani su na All-Star!

Iako legendarni dvojac nije dobio dovoljno glasova, a nije ih odabrao ni stručni žiri kako bi se našli među All-Star rezervama, ipak će sudjelovati na All-Star utakmici!

NBA liga napravila je malen ustupak te legendarnog Nijemca zajedno s jednim od najboljih bekova prošlog desetljeća dodala na već postojeće sastave tako da će momčadi umjesto 12 imati 13 igrača.

- Dirk Nowitzki i Dwyane Wade predstavljaju najbolje od NBA-a, nevjerojatnu vještinu, trud i profesionalizam, kao i veliku predanost u poboljšanju svojih zajednica te rastu popularnosti košarke u cijelom svijetu - rekao je komesar NBA lige Adam Silver.

Wade je već najavio mirovinu, a nagađa se kako je ovo i 40-godišnjem Dirku posljednja sezona... Pa Nijemac se nerijetko sam sa sobom šali koliko je spor postao, a ni inače nije bio poznat po brzini.

All-Star utakmica igra se u nedjelju 17. veljače, a od igrača s ovih prostora u elitnim momčadima našli su se centri Nikola Jokić te njegov imenjak Vučević.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • lovac_u_mutnom 02.02.2019.

    Gledam Jokica protiv Houstona.... decko se za*ebava..... igra se kosarke.... svaka mu cast....

  • Silius 02.02.2019.

    Lijepo i pohvalno ali po tom mjerilu moglo se pozvat i jos par legendi kojima je zadnja sezona , recimo Vince Carter covjek sa 42 godine jos igra ili mozda cak i Zach Randolph .

  • real777 02.02.2019.

    Ne znam koji mi je drazi od njih dvojice...Dirk je revolucija za danasnju kosarku kada vam dode igrac visok ko zirafa u ligu i krene zabijat trice i radit takav fadeaway da ga ni sam Bog ne moze obranit jednostavno ga morate obozavati..a o flashu sam vec komentirao prije jednostavno legenda koja je po meni nakon aira i mambe 3 najbolji bek suter ikad:)

Komentiraj...
Vidi sve komentare