To je to što me zanima!

Navijači oprostili Terryju, kod Teveza ne bi preživio

To se ne smije raditi sa ženom onog drugog. Da je Terry to napravio u mom susjedstvu, izgubio bi noge ili još gore, ne bi niti preživio, kaže Tevez
Vidi originalni članak

John Terry odigrao je prvu utakmicu za englesku reprezentaciju nakon što je u javnost izišla njegov vanbračna afera s bivšom djevojkom suigrača iz reprezentacije, Waynea Bridgea. Zbog toga mu je Fabio Capello i oduzeo kapetansku traku, a očekivala se i reakcija navijača. John Terry dobio je podršku većeg dijela, a mogli su se čuti i pokoji zvižduci i izrugivanja. Engleska je protiv Egipta na Wembleyu slavila sa 3-1.
- Navijači su bili sjajni. Istina, bilo je i izrugivanja, ali ja kao igrač to mogu podnijeti. Oduševljen sam ostatkom navijača - rekao je Terry, čiju je kapetansku vrpcu nosio Steven Gerrard.
- Gerrard je sjajno odradio kapetanski posap - dodao je Terry kojeg je pohvalio i izbornik Capello:
- Nakon svega što se desilo, ovo je za Johna bila važna utakmica i sjajno je odigrao - kaže Capello.

TEVEZ: U MOM SUSJEDSTVU BI TERRYJU NOGE POLOMILI
Nisu svi skloni praštanju i zaboravljanju što je Terry učinio. Argentinac Carlos Tevez nije propustio 'podbosti' bivšeg engleskog kapetana. Nakon što su se Tevez i Terry 'zakačili' u utakmici između Manchester Cityja i Chelseaja prošlog vikenda, Tevez je prokomentirao što bi bilo da je netko napravio isto što i Terry u susjedstvu gdje je on odrastao, u predgrađu Buenos Airesa
- To se ne smije raditi sa ženom onog drugog. To je pogrešnoi nema nikakvog opravdanja. Da je Terry to napravio u mom susjedstvu, izgubio bi obje noge ili još gore, ne bi niti preživio - rekao je Tevez i objasnio zašto su se 'zakačili' u premiershipu.
- Povukao me za dres i to mi se nije svidjelo, pobijesnio sam. Samo zato smo se sukobili - objasnio je Tevez.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Siljota 04.03.2010.

    Štefek bi trebao biti kapetan Engleske i bez ovog incidenta

  • Dakox 04.03.2010.

    Mane treba noge samo njegovu muskost mu odrezati hahaha

  • ugnjetavalo 04.03.2010.

    A on se kao zamjerio navijacima? Ma nek njemu zena oprosti ili ne oprosti, a ako on dobro igra, navijacima treba biti dobar! A da je djubre, to je neupitno!

Komentiraj...
Vidi sve komentare