To je to što me zanima!

Navijači prijete Icardiju nakon objave autobiografije: Gotov si

Želiš li da mu slomimo noge i da više nikad ne može igrati nogomet?, stigla je ponuda Maxiju Lopezu. Sicilijanska mafija se stavila na raspolaganje bivšem najboljem Icardijevom prijatelju
Vidi originalni članak

Napadač Intera Mauro Icardi prošli tjedan je objavio autobiografiju. 23-godišnji Argentinac podigao je dosta prašine u Italiji, a stigla je reakcija najžešćih navijača 'nerazzurra' koji su Argentincu poručili da je gotov i to zbog dijela knjige koji govori o njima.

- Icardi, što se nas tiče, ti si gotov! Čemu tako bijedna knjiga? Mi smo užasnuti, knjiga je smiješna, a u incidentu vezanom za nas pišu samo laži. Tražimo samo iskrenost i zalaganje na terenu, a on nas opisuje kao likove koji gravitiraju oko kluba i prijete te traže tko zna što - poručila je Interova Curva Nord pa nastavila:

- Takav pojedinac ne zaslužuje kapetansku traku.

Najžešće pristalice Intera zasmetala je Icardijeva bahatost i sljedeći dio iz knjige.

- Ja sam spreman suočiti se s tim navijačima, jednim po jednim. Koliko ih je tamo? 50, 100, 200? Dovest ću 100 kriminalaca iz Argentine koji će ih ubiti tamo, a onda ćemo vidjeti - napisao je Mauro.

- On izmišlja incident koji se nikad nije dogodio. Završili smo s njim. Treba ti uzeti traku! Da, to je ono što tražimo - poručili su mu navijači za kraj.

Poznata je stvar da je Icardi preoteo svoju današnju spurugu Wandu Narr suigraču i najboljem prijatelju Maxiju Lopezu dok su zajedno igrali u Sampdoriji. Maxi Lopez je nakon toga odbio pružiti ruku Icardiju na jednoj utakmici, a u cijelu situaciju (nakon objave knjige) uplela se i sicilijanska mafija.

- Želiš li da mu slomimo noge i da više nikad ne može igrati nogomet? - ponuda je mafije Lopezu.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • ROBA68 16.10.2016.

    Za mene je ICARDI obično govno i ispljuvak, autobiografija a 23 godine,bahati smrad nije dostojan da igra u INTERU a JOS da bude kapetan, jedan je kapetan INTERA a to je ZANETTI.icardi mu nije dostojan cistiti kopacke

  • ibracadabra09 16.10.2016.

    23 godine a piše autobiografije...svujet je nepovratno poludio!

  • jopet_1 16.10.2016.

    Zbilja čudno da takve stvari piše i objavljuje, ok mlad decko ali trebao mu je netko reći da je javna osoba i da bi mogao imati posljedica

Komentiraj...
Vidi sve komentare