To je to što me zanima!

Navijači razapeli Hazarda: Real ispao iz Europe, a on je slavio?!

Zna li on za koju momčad igra, pitaju se navijači Real Madrida nakon što je njihov igrač Eden Hazard pohitao u zagrljaj igračima Chelseaja koji su slavili ulazak u finale Lige prvaka
Vidi originalni članak

Eden Hazard (30) došao je na stadion na kojem je boravio devet godina i osvojio šest trofeja. Pa iako je izgubio šansu ići po prvi naslov europskog prvaka s Real Madridom, nije mogao skriti oduševljenje što je tamo prošao njegov Chelsea.

POGLEDAJTE VIDEO: Majstorije Matea Kovačića

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Problem je samo što je to bilo nasred terena Stamford Bridgea, pred desecima kamera. I jasno vam je kakvu će reakciju ti kadrovi izazvati kod navijača "kraljevskog kluba".

"Sedmica" Reala utopila se u sivilo momčadi Zinedinea Zidanea koji ga je izvadio iz igre u 89. minuti. Obukao je Realovu jaknu pa pohrlio u zagrljaj dojučerašnjim suigračima.

"Zna li on za koju momčad igra?", "To je manjak poštovanja prema klubu i njegovim suigračima" samo su neki od brojnih komentara na društvenim mrežama na nepromišljen potez Belgijca.

Idi na 24sata

Komentari 46

  • Firemansam 06.05.2021.

    Gledao sam ga jučer,čovjek se jednostavno nije snašao na "svom" terenu, daleko je to od onog Hazarda koji je igrao za Chelsea, tada je bio nezaustavljiv. Znam da su tu bile i ozljede, pa je nabacio koju kilu, samo kad se sjetim koliko ga je ljudi dočekalo na Bernabeu, da, uzalud bačen novac, ali valjda si Real to može priuštiti. 

  • johnny001122 06.05.2021.

    Zidanova najveca greska je sto je ovog jucer stavio u igru.

  • plavideset 06.05.2021.

    Mislim da ga nisu dobro provjerili prije kupnje. Trebali su znati da se voli opustiti i pojesti i da ne voli trenirati. Inače je u Chelseau bio super ali tamo se je sve igralo na njega kažu u Barceloni na Messija

Komentiraj...
Vidi sve komentare